Evo jedan iskren i otvoren post od mene!! Drug molim te pažljivo pročitaj i dobro zapamti ovo.

ovo se više neće ponovit.
Ne bi htio da Vettel ode na godinu iz F1. Htio bi da ostane, treba nam dobrih vozača pa i da se Alonso vrati ne bi bilo loše. Pa neka bude i drugi vozač u Ferrariju ili treći. Nije bitno.
Mali Charlie je stvarno odličan i bit će definitivno budućnost F1. Svi će ga htjeti u svojoj ekipi.
Međutim, ne stoji ti ono da je Ferrari brz i da je Alfa i Omega bar na ovoj stazi. Ja vidim Hama gdje vozi 20 krugova već 0.5s iza Charlia.
Ferrari je najbrži na ravnom, a mercedes na cijelom krugu. I na svakoj stazi koja nije ravna, Ferrari će kasniti bar 0.5 po krugu.
Komentiraš Vettela kako je loš i da puca svako malo pod pritiskom, a šta je s Charlijem maloprije?

Ili općenito. Pa i Charlie svako malo pogriješi i ukoliko bude prvi vozač u Ferrariju neće si smjeti dopuštati takve greške.
Uz sve te greške Vettela kojih je bilo, ja i dalje kažem da je Ferrari na rubu!! Ferrari ima jako malo Drag-a. Ferrari nije imao najbolji bolid cijelu ovu novu turbo eru. A veliku većinu ovih godina su imali katastrofalan bolid.
Toliko od mene i držim fige Charliu da pobjedi danas. Bar malo slavlja za Ferrariste.