Ma iskreno nisam ni ja koristio web, niti sad bas nesto koristim Stravu. Bitnije mi je da provedem vrijeme vani nego da analiziram workout na webu ili app. Al' zgodno je pogledati par mjeseci pa i godina kasnije gdje sam bio. Bas gledam te stare zapise od Garmina, elevacija i HR na prastarom VA HR nemaju cudnih skokova kao sto ih ima Stratos.
Ono sto me sve vise tjera od Amazfita je ta nepouzdanost i bugovitost. Nedavno idem bajkom kroz sumu i bacim pogled na sat da vidim koliko sam presao, pol sata kasnije bacim opet a ono isto. Stanem, rebootam sat, sve opet ok. Pa onda ta elevacija, iz cista mira elevacija se promijeni al bas ono drasticno (valjda promjena tlaka zraka) a HR zna skociti u nebo zbog znoja.
A kad se sjetim da nisam bio bas zadovoljan Garminom, isto je imao nekih bugova kojih se sad ne sjecam i bio je ruzan
Edit: Da se razumijemo, ne mora uredjaj dobiti niti jedan jedini update ako sve sto je navedeno u specifikacijama radi kako treba od prvog dana. Al' ako ne radi pa im trebaju godine da to rijese. I na kraju niti ne rijese nego izdaju novi uredjaj i prekinu podrsku za stari. Onda je to lazno oglasavanje i prodaja nedovrsenog uredjaja.