Citiraj:
Autor IcyTexx
Danas sam ga imao na cijeli dan.
Ovo za prekidače je tvoj pet peeve, i to je u redu.  U Golfu su pod prstima. Možda mi je draže da su između lakta i prstiju, TBH.
Moguće da je sjedalo donekle drugačije u e-Golfu, jer su baterije ispod. Podešava se, i volan ima dosta travela, ali dash je previsok u odnosu na sve. Valjda samo nisam dugo vozio hatcha, zanemarite moje gluposti koje pišem.
Auto je na 160k km, iz 2015. je bez nekih nadoplata, iako e-Golf dolazi s boljom opremom. Osnovna sjedala su stvarno katastrofa, a plastike na mjenjaču se jedva drže.
|
Imam sedmicu (TDI, nije -EV-

) variant kao službeno vozilo, 2017. godina. Nešto užasno skučeno. To ne vrijedi te novce da ga je*es.
Prije nego ću ga preuzet, gledao sam po netu koliko dođe novi.
Golf 7 1.6TDI, 5 brzina (105KS) i osnovna škrta oprema, bez tempomata, ono doslovno ništa - 25k €
Krajem prošle godine testirao sam Renault Talisman, 115PS, 6 brzina, oprema neka srednja + LED svjetla -> 27k €
Da sada uzimam auto, nema šanse da bi išao na išta od DE trojke. To je jednostavno precijenjeno. Govno posuto zlatnim listićima.
Kad već spominjem DE auta, testirao i novu A klasu -> ti novi ekrani u mercedesima, i taj cijeli kokpit, jel to idiot slagao ili što? Taj ekran kao da je netko tablet nabacio na armaturu, ništ s ničim. Volan i one switch tipke, koji klinac, bezveze.