View Single Post
Staro 06.09.2019., 12:33   #5695
Brko
Antimićanin
Moj komp

Brko's Avatar

Datum registracije: Aug 2007
Citiraj:
Autor LeskiRM Pregled postova
Shield vrijedi svakog Eura.
Uređaj je fenomenalan a i support isto. Prvi shield izasao je vec davne 2015. A i dalje dobiva nadogradnje.
RMA također vrhunski. Bez puno pitanja sami poslali kurira na moju adresu da pokupi paket o njihovom trosku. Za 3dana novi stigao na kućni prag.
Strpi se, bude on po 140eura na Amazonu.
Sve 5. Nisam ja rekao da ne vrijedi. Nego samo nedam tolke pare za to da mi vrti 2 aplikacije

Citiraj:
Autor franzD Pregled postova
Ima možda jedan-dva kineza koji imaju Google Android TV certifikaciju (dakle službeno imaju Android TV sučelje), ali nijedan od njih nema Netflix certifikaciju, tako da će možda raditi HBO GO i ostale nezahtjevne streaming aplikacije s DRM-om. Netflix će kao i svugdje na 480p.

I nećeš natjerati i ni slučajno nemoj uzimati taj X96 Max. Na njemu jednako neće raditi. HBO GO/Netflix aplikacije na uređajima koji se predstavljaju kao Android TV traže još veću razinu DRM-a nego što traže na mobitelima/tabletimas. Na a95x bi ti vjerojatno radili i Netflix (480p) i HBO GO da staviš firmware koji ne laže da je Android TV i to samo s touch verzijama aplikacija za mobitele i tablete (morao bi ih koristiti mišem). S time da bi za netflix trebao staviti prastaru veriju 4.19 koja je zadnja koja ne traži Widevine certifikate.
TV sam po sebi ima Netflix u 4K tako da mi Netflix nije više toliko bitan.

Bitni su mi Plex i neki dobar IPTV program kakav TV nema u svom OS-u.

Tako da bi taj X96 Max+ trebao to odraditi dobro. Valjda
Brko je offline