View Single Post
Staro 05.09.2019., 16:00   #2452
Gabre
Lika u mom srcu
Moj komp

Gabre's Avatar

Datum registracije: Jan 2004
Citiraj:
Autor Prki Pregled postova
Cijeli svijet kaže racing incident, nisu mogli vidjeti jedan drugog, čak i Kimmi šuti, samo stručnjak najveći na svijetu kaže Max kriv i još vrijeđa i naziva pogrdnim imenima. Ionda pila druge kako je on realan i njegovi komentari su poduprti činjenicama (šteta što si pobjegulja imali bi par radnih mjesta za tebe u politici kod nas). Pa Brko je za tebe mila majka,dabogda Max bio prvak narednih 10g tako da prestaneš uopće gledat F1 i trolat tu po forumu.Šteta što nema kakav ignore ovdje, jer ovakvih koji bolje od sebe nazivaju "debilima" da bi zadovoljili neke svoje primitivne potrebe i ljubomoru, te vrijeđanjem i omalovažavanjem umanjili osobni neuspjeh u životu, samo truju temu i tjeraju prave ljubitelje sporta s teme.

Citiraj:
Isto tako puno ljudi(puno više), onih bitnih u F1 a ne nebitnih kažu racing incident, i to nije razlog da se nekoga vrijeđa i omalovažava (ustvari time provocira druge po forumu i traži nepotrebne rasprave), to je poanta.Tvoje mišljenje je jedno, moje je drugo i svatko ima pravo na svoje mišljenje i iznošenje istoga, na kraju dana je onako kako BITNI ljudi kažu, možemo raspravljati ko ljudi ili namjerno provocirati druge.Ne vidim da drugi komentatori prozivaju "DEBILE" i raduju se tuđim nesrećama i zazivaju iste.Radovati se tuđoj nesreći koja može nekoga koštati života je teži psihički poremećaj i takvima mjesta ovdje ne bi trebalo biti, niti komentarima niti komentatorima.

Citiraj:
Autor Prki;3335193[B
]Dok god nazivaš i prozivaš druge debilima, čak sam naveo i tvoj quote i dok se veseliš tuđim nesrećama i zazivaš iste, ja imam pravo iznositi svoje mišljenje o tome zašto ti tako komentiraš. I s čim sam ja to tebe uvrijedio??? [/B]
To što ti svoje komentare (i to samo ti) doživljavaš na način koji doživljavaš. I šta se ti tu prijetiš u 4 oka, ne da si Ti jak na tipkovnici nego pobjegao 10000km pa se keriš. Kad si čuo mene ili kojeg normalnog komentatora da naziva druge debilima ili se veseli tome što se slupao i ta tvoja opsjednutost Maxom je ustvari otvorena provokacija i traženje ovakvih rasprava jer pored Magnusena,Kvyata.... ti si okačio za jednog i samo po njemu kenjaš i to je kao realno.Ako kenjaš po drugima budi spreman da i drugi kenjaju po tebi.

Citiraj:
A ko priča o forumašima???Upali taj intelekt koji misliš da imaš i čitaj s razumjevanjem(ili ćeš na Engleskom,Francuskom da lakše shvatiš), kako svoje tako tuđe postove.Dok ikoga nazivaš debilom ovdje ja ću ti odgovoriti ,a pogotovo dok se prijetiš u 4 oka, takvim provokacijema ovdje mjesta nema a pogotovo veselje tuđom nesrećom i zazivanje iste.Pročitaj si postaove pa si vidi ko je jalan i ko je šaka jada.
iskreno, na takav nacin komunikacije se necu spustati, to sto ja nazovem maxa debilom, ili trumpa, ili neku trecu budalu, to je moje misljenje i moj stav i ako sam ga spreman napisati javno na forumu, stojim iza njega.

Niti sam prvi a niti zadnji koji neku javnu licnost prozove po forumu.

NO TI MENE osobno vrijedjas i prozivas, a to ne toleriram. Ne vidim odakle tebi potreba mene prozivati takvim epitetima, a niti sam te spomenuo niti ikad vidio da bi imao muda takve stvari pisati o nekome.

Nekidan smo se Brko i ja pozgrabali oko vettela, no to je samo zustra rasprava i to je to, no hard feelings, nikakvo vrijedjanje niti prozivanje na osobnoj razini.

Ali ti prelazis granice i lijepo te molim, da ti napisem pristojno, okani se moga privatnog zivota jer NEMAS POJMA tko sam.

hvala i ajmo dalje o F1.

Monza je tu, nadam se da ce Alfa dobro odraditi posao, ako opet dovinaci ne zakaka.
Da im je jos jedan dobar vozac, bili bi uredno 4 u poretku. Imaju dobar pouzdan paket, dobru brzinu, ali zaista loseg drugog vozaca.
Gabre je offline