View Single Post
Staro 05.09.2019., 10:50   #2436
rendula
Registered User

Datum registracije: Oct 2003
Citiraj:
Autor Prki Pregled postova
Cijeli svijet kaže racing incident, nisu mogli vidjeti jedan drugog, čak i Kimmi šuti, samo stručnjak najveći na svijetu kaže Max kriv i još vrijeđa i naziva pogrdnim imenima. I onda pila druge kako je on realan i njegovi komentari su poduprti činjenicama (šteta što si pobjegulja imali bi par radnih mjesta za tebe u politici kod nas). Pa Brko je za tebe mila majka,dabogda Max bio prvak narednih 10g tako da prestaneš uopće gledat F1 i trolat tu po forumu.Šteta što nema kakav ignore ovdje, jer ovakvih koji bolje od sebe nazivaju "debilima" da bi zadovoljili neke svoje primitivne potrebe i ljubomoru, te vrijeđanjem i omalovažavanjem umanjili osobni neuspjeh u životu, samo truju temu i tjeraju prave ljubitelje sporta s teme.
Kolko vidim i Rosberg kaze Max kriv. I ja se slazem. I jos puno ljudi, to sto ti kazes "cijeli svijet" nije nikakav pokazatelj
Da je slucajno Kimi ispao, a Max nastavio voznju, nema sanse da mu ne bi zakeljili neku kaznu. Ovako nemam nista protiv da nisu. Kao sto sam ranije napisao, po meni je ovo kao kad ja igram gran turismo - uleti u zavoj ovome ispred u bok, i izguraj ga.
Max je ocito vidio Kimija, s obzirom da je ovaj bio preko pola bolida ispred. Ono sto je trebao napraviti je prikociti i uci u zavoj iza njega. Sam je sebe doveo u losu poziciju na stazi, i ocekivao da ce ga ostali pustiti ispred sebe kad je uletio u zavoj.
rendula je online