Tema: Automobili
View Single Post
Staro 05.09.2019., 00:19   #45938
1v@n
The mighty pirate
Moj komp

1v@n's Avatar

Datum registracije: Sep 2007
Citiraj:
Autor IcyTexx Pregled postova
Danas sam tri sata vozio e-Golfa iz 2017. Ergonomija u tom autu je živa katastrofa, ne znam zašto drži takav status na našem tržištu. Na Golfu VI sam položio vozački, a od tad sam jedino vozio generaciju starijeg Passata. Ne mogu istovremeno držat lijevi lakat na naslonu i volan. Kočnica totalno umjetna i premekana, uz konstantno isti otpor koliko god da kočiš. Volan mrtav, beživotan, lagan - da rinzol udarim, vjerojatno ne bih skužio preko volana. Sjedi se previsoko i preuspravno, a koljena su skoro pod pravim kutom, kao za kuhinjskim stolom.

Ponovno sam naučio cijeniti Lagunu i koliko ugodnije, niže, "ležeće" se sjedi u njoj. Iako nije ni blizu full sportskom autu. Također, u njoj uz potpuno spušteno sjedalo i dalje vidim preko dashboarda (a i volan mi ne prekriva kazaljke), što u Golfu nije slučaj, jednostavno je sve unutra previsoko i preuspravno. Izgleda da hatchback više nije za mene, a baš aktivno gledam Megane IV GT. Odgodit to i zašparat za BMW 4er, izgleda.
Ovo boldano ne možeš ni u Meganeu
Zapravo, sjedi, nasloni lijevu ruku, a onda probaj stisnuti neki od prekidača za prozore bez da skidaš ruku s naslona. Ne možeš ni to

Ček, ne možeš sjedalo i volan podesiti na eGolfu?

CPU: Intel Core i7 8809G
MBO: Intel NUC8i7HVK
RAM: 2x16GB Crucial DDR4 2400
GPU: Radeon™ RX Vega M GH

SSD: 2x Samsung 970 Evo Plus 500 GB M.2
LCD: BENQ PD3200Q
Periferija: Microsoft Sidewinder X6, Logitech Performance MX

Zadnje izmijenjeno od: 1v@n. 05.09.2019. u 00:28.
1v@n je offline   Reply With Quote