View Single Post
Staro 04.09.2019., 19:33   #3743
Eladio
..starija garda
Moj komp

Eladio's Avatar

Datum registracije: Dec 2002
Uh, Problem je u utorima nema tu sta drugo biti.
Proc i sam kazes ne moze biti. Pregledaj malo CPU socket i CPU pinove da li vidis sta neobicno cisto za svaki slucaj.
Ram radi, a dijagnostika mbo kaze da je neispravna.. znaci utori
E sad, da je jedan utor rekao bih da je kontakt, da probaš malo počistiti.. ali dva? Hm..
Tu su i memorijske trase.. one se cak golim okom na dobrom osvjetljenju naziru između cpu socketa i dimm utora za ram.. nadam se da ih nisi nekako oštetio. Baci oko..

PS
..bas sam na brzinu bacio oko na te dimm utore na c6h, kad mi vec samo stoji u kutiji..
..i razocaralo me kako socijalno izgledaju.. vide se svi kontakti s vanjske strane.
mislim, to su dimm utori, ni ne trebaju biti tako dobro zasticeni kao npr na GB koju imam u kompu, ali svejedno..
uzmi neki kist malo to pocisti, ispusi (ne sa komprimiranim zrakom u spreju jer on vlaži! )
probaj malo pregledat, tesko je reci da li je neki kontakt , ali mozda uz povecalo i dobru lampu bi se mozda moglo i vidjeti nesto vise..
uglavnom ne znam, mozda netko drugi kaze nesto pametnije ..sry

pitanje..
kako si skuzio da ti ne rade ti utori? to se odjednom u sred rada komp ugasio, ili je komp stajao tjedan dana i kada si ga probao upaliti nije htio ili?

MojSkuter
---------------------------------PEACE

Zadnje izmijenjeno od: Eladio. 04.09.2019. u 19:54.
Eladio je offline   Reply With Quote