View Single Post
Staro 03.09.2019., 19:55   #6407
Brko
Antimićanin
Moj komp

Brko's Avatar

Datum registracije: Aug 2007
Citiraj:
Autor renc Pregled postova
Kamera bolja neg na s7 i to dosta. Prednja pogotovo. Gsm arena i dxo su dobro ocijenili. Po danu i indoor fotke odlicne s puno detalja. Nocne nisu u rangu p30 serije ali s gcam su dosta dobre....video nije na razini s9/s10 ali je bolji od p30 serije. Eis odlicno radi. Zvuk u videu nije u rangu samija al nije ni tak los kak neki drobe.
Sajba je brutalna… samijev super amoled 6.4". Ravna je, nema edge sranja sto mi je najbitnije.
Adblock ne koristim...nisam ni na s7.
Miui 10 leti natom mobu jos sam zgasio animacije u devs postavkama. Nema stereo zvucnike al taj jedan je glasan i jasan. Dovoljno dobar za jubito i sl. Iako sve sto se slusa preko (kvalitetnih) sluski daje odlican zvuk. Za mjuzu je ionak najbolje spojit mob s bt zvucnikom.
Ja kupio u neutrinu. Sad je oko 3150kn. 24mj njihov servis. Mi store arena centar ima sad na akciji 3200kn.
Maskica spigen crystal clear za sad..cekam nillkin frosted shield i nillkin clear...
Vrhunski. Ide copy paste tvog teksta u Viber poruku i da se doda 800 kn više na cifru koju se mislilo dat za 9SE.

Citiraj:
Autor domy_os Pregled postova
Za adblock se može staviti AdGuard DNS server, 176.103.130.130 ili 176.103.130.131. Ne trebaš root ni ništa. Minus je jedino što ga moraš isključiti kad se trebaš prijaviti na neki captive portal ili intranet.
I tvoj post isto. Tnx.
Mislim da se intranet nebu koristio. To je mobitel za naslikavanja i beskonačna dopisivanja te ronjenja po ženskoj torbici. Zato i mora ići kaljeno staklo (jedno 20 komada odma naručit) i neki kejs, rozi sa šljokicama.

Fala.

Sent from my SM-G965F using Tapatalk
Brko je offline   Reply With Quote