Tema: Putovanja
View Single Post
Staro 03.09.2019., 15:54   #431
afterburner
Premium
Moj komp

afterburner's Avatar

Datum registracije: Oct 2006
Citiraj:
Autor 1v@n Pregled postova
Ideja s autom je propala, cijena je naravno predobra da bi bila istinita. Išao sam malo čačkati po iskustvima s firmom i lopovsko dno dna su (Sicily By Car se zovu i svuda iskaču kao najpovoljnija opcija). Podvaljivanje oštećenja je pod normalno, makar i sva osiguranja imao. Na kraju cijela ta priča ispadne puno skuplje, naravno.

Skuter ne dolazi u obzir. Odbijam sjesti na motor otkad znam za sebe, a navodno je Napulj svijet za sebe kad je promet u pitanju.

Morat ću uzeti auto, ali morat će biti i neka renomirana rent-a-car kuća. Ako netko ima iskustva i preporuke, slušam
Ja sam bio u Napulju prije godinu-dvije i meni se grad uopce nije svidio (i zeni isto). Isli smo sa wizzairom i po gradu smo putovali sa javnim prijevozom (bus/vlak/podzemna). Mozda zato smo i razocarani jer smo vjerovatno prosli kroz lose dijelove grada. Iako nam je i jedan vodic u katakombama govorio da se oni trude popraviti imidj grada. Cak mi je i rodica koja zivi blizu Rima rekla da njezin muz talijan ne zeli ic "dolje" sa autom. Pompeji su jedino sto se isplati vidjeti i bili su mi najbolji dio toga putovanja. Sto se tice voznje. Tamo stvarno ludo voze, bar ovo sto sam vidio dok sam bio u busu tako da budi pazljiv. Za rent-a-car mozes na booking.com probat trazit (ako vec nisi). Oni su povezani sa dosta poznatih firmi tako da mozda ubodes koji dobar deal (obavezno procitaj sto ti je ukljuceno u cijenu)
afterburner je offline   Reply With Quote