View Single Post
Staro 03.09.2019., 08:47   #716
Gilbert5
Agent 0
Moj komp

Gilbert5's Avatar

Datum registracije: Feb 2007
Ja sam uspio spasiti svoj m365. Trebalo mi je par dana, prošao sam sve scenarije (neispravni članci, pokvaren bms (osigurač), hladni lem na bateriji..)

Pošto je već bio na popravku u jamstvu, (kupljen među prvima na mall.hr - china verzija) i majstori su lemili konektore koji su bili točkasto zavareni. Lem je popustio na jednom malom dijelu na 2 članku, i kada bi mjerio napon(7.2V na drugom članku) bi dobro pokazivao osim na jednom dijelu, što sam otkrio nakon 5 dana.
Na aliexpresu je u košarici bio bms, par 18650 baterija, čak sam i razmišljao o spot welderu i jačem kontroleru. S druge strane sam razmišljao da sam složim bateriju, kupim veći kontroler i spojim motor na 48V, s time da bi žrtvovao kapacitet ili išao na veću bateriju koja ne bi stala u oklop nego bi izvana riješio. Ovo sam sve stavio na čekanje pošto je proradio.

Ugl konektor sam malo počistio, pa ponovo zalemio.

@Sendjo - sve pune su slične, ova bi trebala biti najmekša. Znaj da radi većeg opterećenja može doći do problema. Ja sam inicijalno problem imao sa baterijom imao tek nakon što sam stavio stražnju punu gumu.

@Buba - od ponude u hr imaš samo par modela koji su dobri.
S punim gumama segway ES2 ili sa dodatnom baterijom ako trebaš više dometa i malo veću snagu ES4.
S pneumaticima - mijia m365 i m365 pro.

Uskoro dolazi segway max, izgleda kao mijia ali puno veći kapacitet baterije, motor kao na m365 pro i sa 10" gumama sa samoobnavljajućim zračnicama.

Jedini bed je što ima 21.5 kg.

I ako se ne bojiš puknuća gume, uskoro će doći odlični zero 9.

Ako naručuješ izvana, evo ti dobar sajt za popuste. http://www.kajkupiti.si/kuponi-popus...jske-cene.html
Nađeš ES2 za ~300 eura...

Zadnje izmijenjeno od: Gilbert5. 03.09.2019. u 08:54.
Gilbert5 je offline   Reply With Quote