View Single Post
Staro 25.02.2003., 08:36   #14
msvrtan
..

Datum registracije: Oct 2001
gledajte vec mi polako ljudi nisu jasni sto se tice toga s napajanjem...kupe graficku od 1000kn i puno vise,proc od isto toliko,rama ko blata,dvd-romove, i sl...i onda to pogone s nekim sranjem od napajanja...ali nebi radje ulozili u dobro napajanje

razumijem kad covjek sklapa konfu tako da kupuje najjeftinije komponente...ali ako netko uzme jnc ili sl napajanje od 150kn a kupi graficku od 1200-1500kn onda stvarno zeli nevolje...das 400-500 kn vise i kupis dobro napajanje a kupis graficku za 700-1000kn...i sve radi kak bog zapovijeda..se slazete?

i ja sam se dugo premisljao ali zato sto nisam u tome trenutku bas imao previse para i nisam htio kupiti krivo napajanje pa se poslije zezati.i prva stvar koju sam kupio je bilo dobro napajanje a onda sve druge komponente...

najgora stvar je sto se kod nas ne moze kupiti samo kuciste (govorim o ovim jeftinima) i zato najcesce ljudi ne mjenjaju napajanja...jer kupe neko kuciste koje unutra vec imaju napajanje i nemaju kuda s njim...ali ja sam svoje logic 400W prodao za 160kn i kupio drugo..tak da nije tako nemoguce...
msvrtan je offline   Reply With Quote