Citiraj:
Autor Gabre
dobro stari, u pravu si.
|
Ne znaš ti razlikovati činjenice niti si "pismen" glede ovog sporta. To je jednostavno tako.
Za sebe mogu reći da sam nepismen za košarku, za odbojku, za tenis i hokej. Ali brate, koliko sam ja prazan za te sportove, toliko si i ti crna rupa od Supernove što se F1 tiče.
Citiraj:
Znaci, TI, u svakom postu se referiras, ismijavas, kritiziras sve i jedan potez, trku, nastup vetela, iskljucivo njega krivis za sve probleme u ferariju, sve je on kriv i sve je on sjebao, od odluka u taktici, do loseg aero paketa na bolidu, propusta u boksu, itd
|
Qutaj jedan post gdje ja decidirano tvrdim ovo što si napisao gore. Konkretno ovo:
"iskljucivo njega krivis za sve probleme u ferariju, sve je on kriv i sve je on sjebao, od odluka u taktici, do loseg aero paketa na bolidu, propusta u boksu, itd"
Koliko god bilo marginalno i offtopic jer je to F1 sport, neću dozvoliti da mi fabriciraš i trpaš riječi u usta koje nisam rekao. Ni meni ni nikom drugom.
Odgovoran sam za što sam napisao, a ne što si ti shvatio.
Poanta priče je 2018. Nije momčad sjebala nego ON. A to si ti iz petnih žila opravdavao nekim tamo trudom od 120% protiv dominantnog Mercedesa sa sliderima koji je gledao u guzicu Ferrariju 55-60% staza lani.
Ove godine je bolid slabiji, a i tu je imao par zajeba koji su opet bili opravdani "a sta će se trudit kad je bolid loš".
Idemo dalje...
Citiraj:
Ako to nije neka mrznja s tvoje strane onda ne znam. Kako nisi toliko pljuvao kada je carli u zidu zavrsio, pa u ogradi, pa sjebao, to je sve ok, ha?
|
Zato što ja nisam rekao da je Čarli najbolji vozač na stazi. Dok za Vettela postoje takve izjave koje se same od sebe demantiraju. Ja služim samo kao podsjetnik da to nije tako.
Smatraj me kao linkom/poveznicom između vas kojima neke stvari nisu jasne sa stvarima koje se stvarno događaju u F1
Citiraj:
ili kako toliko ne pljujes na nijednog drugog vozaca, koji isto grijese i propustaju prilike
|
Drugi vozači nisu plaćeni 50 milijuna eura po sezoni i nisu dovedeni u Ferrari da im donese naslov nakon 12 godina suše.
Za te novce u Ferrariju nema jebenih grešaka kakve on radi. A radi ih. Znači nije za to mjesto. Ferrari je institucija motorsporta i nema čovjeka na svijetu koji nije čuo i nije poželio voziti njihov bolid.
I nakon svega toga, ja sam hejter? Što si onda ti? Okac sa -100 dioptrijom?
Citiraj:
kako nisi na hamiltona pljuvao kada se zakucao sada u zid na fp3, cista vozacka greska, ali eto, na to se suti, ha?
|
Hamilton nije prosuo naslov Mercedesu svojim greškama. Niti jedan. Od Rosberga je izgubio na kvarovima za 5 bodova. Ferrari je lani izgubio naslov na Vettelovim greškama.
Bottom line: Ham je svoj posao u Mercu odradio za što je plaćen. Vettel u Ferkanu nije. I fokus se baca na ČARLIJA. I sad svoj butthurt sipaš tu i kenjaš po meni jer drugo ne znaš.
Citiraj:
Ali da je kojim slucajem Seb to napravio, morali bi te slusati iducih 800 postova kako se Seb zabio u zid i kako je zali boze vozac, promasaj, propalitet, i slicne epitete koje mu lijepis SVAKU TRKU, pa kako god proslo.
|
Što je naravno opet laž. U Njemačkoj sam čak rekao da mi ga je i žao nakon kvara u kvalifikacijama.
Free practice i kvale ne nose bodove. Stoga su skoro pa nebitni u procjenama vozača.
Citiraj:
za jednog moda bi trebao biti malo smireniji i ne biti toliko tvrdoglavo naporan sa svojim stavom.
|
Ne idi na kartu moda jer ako ja budem išao na kartu moda, ideš ti i tvoj status "stare garde" od 20 godina forumskog staža u ropotarnicu povijesti. Molim te, ne spuštaj se tako nisko.
Citiraj:
Hranis se od trolanja na Seba, nikog drugog ni ne spominjes. Oslim Carlija u kojeg valjda imas man crush i srce ti uztitra kad ga vidis na ekranu
|
Što je opet čušpajz koji samo tvoja kuhinja može napraviti.
Vidi ovaj post od 14.08 ako nisi:
http://forum.pcekspert.com/showthread.php?p=3329302
Ako je nešto nejasno, pitaj.
Sent from my SM-G965F using Tapatalk