01.09.2019., 21:20
|
|
Premium
Datum registracije: Jul 2008
|
Monase, alternativa Revolutu, sad daje 15 eura bonus za otvaranje računa
Što je Monese?
Debitna kartica s pogodnostima kao što je dizanje novaca na svim bankomatima bez nakande, instant trasferi novaca, aplikacija poput mbanking itd.
Šta će mi to?
Monase ima nekoliko prednosti spram standardnih kartica:
- BESPLATNO JE (ne plaća se za mbanking, netbanking, „održavanje računa“ i slične gluposti koje naše banke naplaćuju)
- Možete instant slati novce između dva Monase računa. Znači preko aplikacije pošalješ frendu 10 eura i on to odmah ima na svojoj aplikaciji odnosno kartici
- Ovo isto vrijedi za slanje izvana (znači tetka iz Njemačke može bez ikakve provizije poslati 100 eura, ili neko platu izvana...)
- Dobra aplikacija koja ima većinu stvari kao aplikacije naših banaka, a u nekim stvarima je i bolja. Ako vidite da vam Monase paše možete ugasiti mbanking i uštedjeti tih 20ak kn mjesečno.
- I po meni najbolja opcija: **dizanje novaca na bilo kojem bankomatu, bilo gdje u svijetu, bez ikakve naknade (do 200 eura mjesečno)**. Znači živio sam u Sloveniji neko vrijeme i ovo mi je super došlo jer nisam morao svaki put ići do jednog jedinog bankomata u gradu koji mi ne uzima proviziju.
- I još puno sitnica koje dobro dođu, da sad ne duljim.
Sad imaju akciju da se prilikom otvaranja računa, poslije prve transakcije dobije 15 eura na račun.
Znači postupak je:
- Na mobitelu kliknete na ovaj link:
https://monese.app.link/KITysgSnBZ?invite=HRVOJ332
- Instalirate aplikaciju i krenete s registracijom, tražiti će vas:
- email, ime, prezime i adresu (ovo sve stavljate točno jer vam kartica dolazi na adresu)
- Sliku osobnog dokumenta (preporučam vozačku)
- Video da potvrdite svoj identitet (morate reći tri broja koja vam pišu na ekranu, nitko vas ne gleda, nego se snimi kratak video)
- Pazite da kad birate koji model želite odaberete free, odnosno „Simple“ plan
- Nadoplatite 10 eura s bilo kojom karticom (možete i s Revolutom)
- Kartica vam stiže na kućnu adresu u roku 2 tjedna
- Obavite prvu kupnju s njom (bilo što, u trgovni ili na netu) i kroz nekoliko sati vam sjeda 15 eura na račun
Što ti imaš od toga i zašto bi se registrirao preko tvog linka?
I ja dobijem 15 eura za svakog tko napravi acc i prvu transakciju. A kad sam se već potrudio ovo sve napisati možete onda i ići preko mog linka.
Da li je sve ovo legalno, nije neka prevara itd?
Sve je legalno, to je obična debitna kartica. Jednostavno pokušavaju uzeti dio tržišta Revolutu i bankama i zato daju taj bonus od 15 eura. Ovo im je stranica https://monese.com/eu/
Sva pitanja slobodno pitajte.
|
|
|