View Single Post
Staro 01.09.2019., 21:20   #1
Zaggy111
Premium

Zaggy111's Avatar

Datum registracije: Jul 2008
Monase, alternativa Revolutu, sad daje 15 eura bonus za otvaranje računa

Što je Monese?

Debitna kartica s pogodnostima kao što je dizanje novaca na svim bankomatima bez nakande, instant trasferi novaca, aplikacija poput mbanking itd.

Šta će mi to?

Monase ima nekoliko prednosti spram standardnih kartica:
  • BESPLATNO JE (ne plaća se za mbanking, netbanking, „održavanje računa“ i slične gluposti koje naše banke naplaćuju)
  • Možete instant slati novce između dva Monase računa. Znači preko aplikacije pošalješ frendu 10 eura i on to odmah ima na svojoj aplikaciji odnosno kartici
  • Ovo isto vrijedi za slanje izvana (znači tetka iz Njemačke može bez ikakve provizije poslati 100 eura, ili neko platu izvana...)
  • Dobra aplikacija koja ima većinu stvari kao aplikacije naših banaka, a u nekim stvarima je i bolja. Ako vidite da vam Monase paše možete ugasiti mbanking i uštedjeti tih 20ak kn mjesečno.
  • I po meni najbolja opcija: **dizanje novaca na bilo kojem bankomatu, bilo gdje u svijetu, bez ikakve naknade (do 200 eura mjesečno)**. Znači živio sam u Sloveniji neko vrijeme i ovo mi je super došlo jer nisam morao svaki put ići do jednog jedinog bankomata u gradu koji mi ne uzima proviziju.
  • I još puno sitnica koje dobro dođu, da sad ne duljim.

Sad imaju akciju da se prilikom otvaranja računa, poslije prve transakcije dobije 15 eura na račun.

Znači postupak je:
  1. Na mobitelu kliknete na ovaj link:
    https://monese.app.link/KITysgSnBZ?invite=HRVOJ332
  2. Instalirate aplikaciju i krenete s registracijom, tražiti će vas:
  3. email, ime, prezime i adresu (ovo sve stavljate točno jer vam kartica dolazi na adresu)
  4. Sliku osobnog dokumenta (preporučam vozačku)
  5. Video da potvrdite svoj identitet (morate reći tri broja koja vam pišu na ekranu, nitko vas ne gleda, nego se snimi kratak video)
  6. Pazite da kad birate koji model želite odaberete free, odnosno „Simple“ plan
  7. Nadoplatite 10 eura s bilo kojom karticom (možete i s Revolutom)
  8. Kartica vam stiže na kućnu adresu u roku 2 tjedna
  9. Obavite prvu kupnju s njom (bilo što, u trgovni ili na netu) i kroz nekoliko sati vam sjeda 15 eura na račun

Što ti imaš od toga i zašto bi se registrirao preko tvog linka?

I ja dobijem 15 eura za svakog tko napravi acc i prvu transakciju. A kad sam se već potrudio ovo sve napisati možete onda i ići preko mog linka.

Da li je sve ovo legalno, nije neka prevara itd?

Sve je legalno, to je obična debitna kartica. Jednostavno pokušavaju uzeti dio tržišta Revolutu i bankama i zato daju taj bonus od 15 eura. Ovo im je stranica https://monese.com/eu/

Sva pitanja slobodno pitajte.
Zaggy111 je offline   Reply With Quote