Bravo za Carlija, neka je uzeo pobjedu, sad ce mu biti lakše i s manje pritiska ce voziti, inace Ferkani danas po prvi put djelovali kao momcad, jbg sjebali su Vettlu tajtiku, ali ajde bar nisu oboici kao inace do sada :P
Lako je biti general nakon utrke, od 3 moguce opcije oni su vettlu izabrali najgoru, no dobro kad su to skužili su rekli da vett pokuša blokirati ham.
Inace mislim da su ga za 1 - 2 pozicije zrebali ili kasnije dati u orvi boks ili od starta planirati 3 stopa(cijeli vikend su se mucili sa potrošnjom soft guma kad ih se stisnulo).
Lcl je pobjedu odnio primarno jer je zadnjih 7/8 krugova bio izuzetno nježan na gumama(ono na što je on mogao utjecati) i jer je vet uzeo ham par dragocjenih sekundi.
Inace ferkan i dalje ima najveci problem sa potrošnjom softa kad stiscu bolid, ista stvar je bila u austriji kad je max prešao carlija.
Bravo za Albona, start koji ce mu podici samopouzdanje.
Šteta za Norrisa

on bi mi inace bio driver of the day da nije prerano završio.
Sto se tice maxa i kimia, nevjerojatno da Kimi s toliko god. iskustva ne pogleda u retrovizor, kazem šteta jer bi on danas imao odlicnu utrku(spa mu je malom prstu).
Inace bi taj sudar kategorizirao pod racing incident, maxa ne krivim jer ni ja ne bi ocekivao da ce netko tak agresivno zatvoriti vrata, opet ne mogu ni kimija okriviti jer se on vjerojatno bojao da bi njemu netko tak s vanjske strane mogao rezat pa si je išao raditi prostor, ali bez da je gledao u retrovizor.