Evo nakon nekog dužeg korištenja RN7 par stvari koji me jebu:
- nakon nekog vremena (update?) mi je samo prestao prikazivati one male brojeve iznad ikona whatsupa, vibera, sms-a i telefona da imam poziv, poruku, SMS... Imam gore u notifikacijama kad spustim, no to ne radim često sam od sebe, pa se dogodi da dugo ne vidim neku poruku...
- imao sam masu random nepoželjno otvorenih aplikacija i slučajnih poziva... Ajd za aplikacije, ali ovo za pozive je nezgodno. OK shvaćam jedan krivi korak, ipak to na kraju vjerojatno ja stisnem, ali da se otvori viber, odem u pozive, nađem random kontakt i još zovem nekoga u samo jednu sekundu što sam digao glavu, pa ne napravim valjda 3-4 slučajna dodira. Možda istišćem neku random "šifru" tj. kombinaciju, nemam pojma.... Uglavnom nisam nikad imao takve "penzionerske" greške, nit znam ikoga da ih radi...
- Par puta mi se kod slikanja dogodilo da nije sejvao (odnosno ni napravio) slike, iako sam očigledno stisnio za fotogorafiranje (više puta i više slika za redom). Trebao sam provjeriti u galeriji očito. Naravno kad je bilo najbitnije
- Manje bitno - ali iritantno - stock player ne može puštati pjesme redom nego po abecedi... Možda mnogima to nije bitno, ali je sranje kod konceptualnih albuma gdje stvari moraju ići određenim redom
- Do sada se nisam navikao na pisanje (česte greške stiskanja slova pored, te slučajnog stiskanja kruga gdje mi spusti prozor), no dobro to je do mene.
Ugl. što se tiče pozitivnih strana, mobitel je kvaitetan što se tiče buildqualitija, dobra kamera i baterija, samo eto ovaj softverski dio je malo "bumpy ride"