View Single Post
Staro 29.08.2019., 12:45   #41123
Mar
Suit up!
Moj komp
 
Mar's Avatar
 
Datum registracije: Dec 2004
Lokacija: Šibenik
Postovi: 5,930
Citiraj:
Autor Sam Fischer Pregled postova
@Mar, vidim da imaš Guide T kočnice. Jesu to one zadnje iz 2019? Te nemaju problema po toplom vremenu sa vraćanjem master cilindra? Kakve su ti? Imam ih priliku relativno jeftino ubosti, s tražim nešto ozbiljnije od ovih Juicy-ija...

A opet, komentara na Avidove kočnice ima uvijek svakakvih

Meni su dosta dobre, iako sam ih stavio u prodaju jer sam mislio probati Formula Cura.
Koče dobro, nije neka ogromna snaga iako mene ima bokun, modulacija je odlična, konzistentne su, pakne su jeftine, fit & forget po meni.

Ima sam more tih kočnica, Shimano XT, XTR, Guide RS, RSC, Magura MT7 i Guide su mi generalno dobre i pouzdane.
Shimano ima problema s bite pointom, mineralno ulje se zamuti brzo (DOT mi je puno bolji i konzistentniji), stare M785 su mi bile najbolje, eventualno stari Zee isto ali je težak, Magura MT7 su brutalne ali imaju problem s struganjem jer su im klipovi dosta blizu rotoru pa je vrlo iritantno.
Stare Guide RS su imale taj problem s sporim vraćanjem ručice, no preko Keindla su mi bili rješili reklamaciju unatoč tome što je bicikla bila iz inozemstva (Keindl je zastupnik za SRAM) i od onda mi nije bilo problema s ručicama - problem je bio jedino ljeti i kad bi sunce zagrijalo ručice jer se onda onaj plastični klip proširio i sporo vraćao.
__________________
"When I get sad, I stop being sad and be awesome instead. True story."
- Barney Stinson
Mar je offline   Reply With Quote