View Single Post
Staro 07.01.2006., 20:04   #18
Dawar
OMG, thats the funky shit
Moj komp

Dawar's Avatar

Datum registracije: Aug 2005
Citiraj:
Originally posted by ZED
Maloprije se vratih, jednom rijecju pljuga od lana, totalna koma, ni do gleznja lanjskom lanu
Nego tamo nas je kolega, autor teme Dawar malo podjebavo, jel smo s najboljom namjerom prezentirali PCE a on nama da nas jebe i da je njegov(a i kaln vecine spamera ovdje)UFO najaci
Nisam to tako reko UFO kao klan vjerovatno je slabij od vašeg i nisam uopče govorio o jačini nego si ti prvi počeo sa vrijeđati klan UFO pa sam ja samo htio uzvratit istom mjerom. Još ni sad ne kužim ćemu je razlog da si odmah kada sam se spojio na server odmah počeo vrijeđat UFO klan za kojeg nije ni meni previše stalo ali opet nisam htio reć da klan je pušiona da ne vrijedi ništa jer onda nebi bio njihov član. Naravno da mi je PCex draži 100000000 puta od mog klana ali ono kaj sam reko je bila šala koja nije bila usmjerena Pcexu nego PCE klanu za cod2. Nadam se da nisi shvatio ozbiljno jer i ja nisam ono za UFO jer sam bio pospan ko nikad i jedva sam mogao gledat.
Što se tiče samog LANa neznam za prijašnje jer nisam bio ali mogu reć da mi nije žao 50kn mada sam očekivao puuuno bolje i više igara jer ono što sam mogao igrat je bilo samo COD2 i CS