View Single Post
Staro 26.08.2019., 11:48   #12886
tiki66
tiki
Moj komp

tiki66's Avatar

Datum registracije: Sep 2007
Citiraj:
Autor Mommistake Pregled postova
Čekaj, kupio si smart tv, nakon par mjeseci su ti s nekim update-om maknuli "smart" mogućnost?
Da, Sony zadnjih par godina u smart tv-ove koji nisu Android je stavljao Opera TV koji je kasnije postao Wewd. Ove godine je im je istekla licenca za taj WEWD i nisu je odlučili produljiti, pa su ljudi ostali bez tog Wewd storea (u kojem su korisne aplikacije tipa Plex i IPTV). OStali su Netlifx, Youtube, Amazon prime i još par aplikacija...

Naravno moš se fućkat jer si na te uvjete pristao kad si se spojio na internet tv-om i kliknuo "Slažem se"
Citiraj:
Autor PlayerName Pregled postova
Vraćanje love je zadnja opcija i ovisi o uvozniku, ako imaju dio za zamjenu (servis) pare nećeš vidit. Ali da će pokriti jamstvo i to u pravilu puni iznos to hoće. Iako u tim ja "osiguranjima" piše da dio troška kupac snosi sam...(ako se ne varam).
Da, ako kupuješ novi TV kupi normalnu veličinu, pa makar ga na strop montirao...gube na cijeni jako, ne isplati se kupovati dva nova u kratkom roku. Osim ako imaš para viška...onda GG:-)

Poslano sa mog POCOPHONE F1 koristeći Tapatalk
Mislim da tu nemaju šta pitati uvoznika, ovdje nije riječ o standardnom ili produženom jamstvu već o osiguranju.
tiki66 je offline   Reply With Quote