Citiraj:
Autor Igi385
Pozdrav momci. Jel mi može netko reći jel normalno da mi se komp dva puta brzo restarta mislim prije nego što se upali, a to se desi prilikom prvog paljenja nakon što sam ugasio struju na produžnom kablu. Se može to kako ispraviti da se normalno boota iz prve nakon takve situacije? Neka postavka u Biosu ili?
|
RAM ti je na DOCP/XMP?
Ako je, probaj poštelat tajminge ručno, i stavi si boot voltage RAM na 1.35V.(stavi se sve isto kao XMP, samo upiši ručno umjesto da odabereš DOCP).
Kažu ljudi da to pali.
Kod mene recimo ide samo 1 restart na DOCP, ugl to ti je 99% zbog RAM-a jer ga ploča prvo pali na sigurnim postavkama i 1.2V pa tek onda na onome što si ti odabrao.
Za sve koje zanima moja situacija, javim se čim riješim, zasada čekam i uživam na i5 2540m i Hd 6470m. Dial ''M'' for mobile

EDIT: BTW, ne znam koliko pratite, ali na asusovom forumu je dečko napisao da sve Hero ploče sa Intelovim LAN-om imaju random BSODe, a riješenje je instalirati zadnji dostupan driver sa Intelove stranice koji je izašao nakon Win 1903.
EDIT 2: A sada tek vidio o čupanju kabela iz zida, to ti je onda nažalost tako. Barem na c6h.