View Single Post
Staro 25.08.2019., 08:10   #6543
Roberto
Premium
Moj komp

Roberto's Avatar

Datum registracije: Feb 2006
Citiraj:
Autor dakky Pregled postova
Nego, di smo mi stali sa kripto botovima?

Upravo sam skuzio da imam super taktiku, pa koji je ono bio najbolji/najjeftiniji?

Taktika je kupi BTC bilo kad, recimo sad. Prodaj kad padne ispod kupovne cijene, bilo to 1-2-3% nebitno, samo da pokrije troškove Kupnje i da donese nešto prihoda u samom coinu. I to je to.

Greška je što svi kalkuliraju kako fiat izvući iz trgovine s kriptom... Treba gledat kako nagomilat što više kripta, a ne fiata. Jer će sigurno kripto vrijediti više nego sad (za godinu ili 5 ili 10), ali ako vam sad treba keš, ne slušajte me.

Dakle ako me kužite, tko dugoročno misli profitirati na kriptu, po meni, bolje mu je sad trgovati na način da skuplja kripto umjesto eura, dolara, kuna, šta god.

Dakle npr. BTC je sad 10185 i imas 0.1 bitcoin, prodas ga sad odmah i dobijes 1185 USD. BTC padne na 10005 i bot kupi i ima 0.105 i tako u krug. Milimetarski pomaci ali sigurno je i jednog dana ce se isplatiti, sve naravno ako vam se ne zuri.

Ma fućkaš botove... ne isplati mi se zajebavat s tim. Ja redovito trejdam sa svojim altovima i svaki veći rast prodam i kupujem jeftinije. Altove uglavnom tretiram kao sredstvo povećanja količine u BTC, i tom dijelu se slažem - sve s altovima radim da povećam BTC.

WAN popizdio neki dan, poduplao se u dva dana, prodao sam (čak i mrvicu prerano) i čekam drop da kupim natrag. ICX, NOIA, BAT, ENJ također ovaj tjedan povećao količinu u BTCu za više od 10%. takve stvari redovito radim, i neke koine sam više nego poduplao tim sistemom (MBN 2x, DAG 3x). Ne znam bih li s botom dobio više, ali našao sam sistem trejdanja koji mi odgovara, i ne da mi se s botom zafrkavat.