Citiraj:
Autor renc
Ajfone ti kupuje masovno ekipa koja ima kudikamo manja primanja od nekih od nas ovdje. Ide na milijon rata bilo preko operatera bilo preko dućkasa. .
|
I opet, zašto to tebe brine što netko radi sa svojim novcima? To hoće li se netko odreć kajaznam čega samo da bi imao ajfon je problem tog čovjeka, ne tvoj i moj.
Citiraj:
Autor renc
Smiješno je samo što se ne može komentirat odnos cijene i dobivenog. To kod ajfona nije nikako povoljno. I još su kod nas cijene dodatno napuhane u nebo.
|
Kak ti ne kužiš da je nekome taj odnos cijene i dobivenog nebitan? Kaj su svi od preko milijarde kupaca koji su kupili ajfon idioti? Shvati da dat nekom 10 k kn za mob nije problem. I ti se nisi mogao odlučit između top modela samsunga, huaweia i xiaomia. Isto tak i tebi netko može brojat kaj imaš uzimat flagship kad npr xiaomi note 7 može odradit sve kaj ti treba a za razliku novaca kupiš fotić i još ti ostane para. Netko će otić u dućan i kupit pršut na sniženju za 100 kn/kg a netko tirolsku za 28 kn. Nismo svi isti jebemu, nemamo iste mogućnosti, znanja, sposobnosti itd. Nekom je taj ajfon statusni simbol, i to je realnost kod nas. I ako si netko umjetno želi stvorit status, što to mene briga? Netko ima više novaca, netko manje i to je realnost. I meni je suludo dat 10 k kn za mob, no isto tako znam ljude koji su ga kupili za cash bez ikakvog razmišljanja i udara na njihov kućni budžet.