View Single Post
Staro 25.08.2019., 00:36   #12856
Brko
Antimićanin
Moj komp

Brko's Avatar

Datum registracije: Aug 2007
Moj ovaj drek od Samsung TVa je očito odlučio reći goodbye everybody, I have to go...

Naime, čim se uključi u struju, samo se vidi logo SMART TV i tu stoji, ako treba i 10 minuta dok ga opet ne isključim iz struje. Probao sam sve preporučene kombinacije (čupaj van sve iz njega pa probaj opet nakon desetak minuta) i ništa.

Koliko čitam po internetovima, matična ploča je pepel te da to i nije baš rijedak slučaj, da ima toga more, a imam još nešto jamstva na nju jer sam ju kupio u Elipsu i dobio Protecto jamstvo od 5 godina. TV je plaćen 4000 kn tada. Ispunio sam obrazac i poslao na mail.

Ono što me zanima jest:
- ima li netko ovdje iskustva sa TV servisom pod Protecto produženim jamstvom
- ako ima, koliko dugo ste čekali odgovor servisa
- ukoliko se TV ne može popraviti, što nude, bolji TV ili povrat love
- ako ste slali TV na RMA, kojom kurirskom službom je najsigurnije

Pretpostavljam da ću TV morati otpeljati ili poslati nekamo u ZG. Imam orginal ambalažu (kutiju i stiropore) pa ću radije poslati TV nego ga voziti.

Treći problem je što meni ne stane veći TV od 96 cm ukupne širine jer imam takav usrani ugradbeni namještaj i ne mogu si pomoći nikako, tako da max 40" bude stao. U slučaju povrata love ili nekim slučajem da mi odjebu jamstvo, kaj uzeti?

Treba biti 40" (čak i 43" sa tankim bezelim bi možda stao), Smart TV da bude (trebaju mi 3 aplikacije: Plex, Netflix i SmartIPTV) i ništa drugo. Ne mora biti opet ovo korejsko smeće od Samsunga, može biti bilo kaj, a opet da nije baš ni Grundig HiSense, Filips, LG? Pucajte.
Brko je offline   Reply With Quote