View Single Post
Staro 24.08.2019., 23:55   #6305
nickross
Budget gamer
Moj komp

Datum registracije: Nov 2017
Citiraj:
Autor zalman1 Pregled postova
I opet ti "to je android one", ne odgovaraš zašto ti je taj updejt bitan?
Pa neće ti mobitel biti pokvaren za taj period dok ne stigne sigurnosni updejt, neki su stvarno opterećeni s time da dobiju nešto prvi ali ne znaju ni šta updejt radi.

Nisi kupio andorid one radi toga da dobiješ prvi mjesečan updejt koji ionako svi dobivaju, kupio si ga radi čistog OS-a i min. dvogodišnje podrške, a to znači i kompletan OS upgrejd.

Ove sigurnosne mjesečne updejtove ja dobivam i na neke samsunge iz 2016 koji mi stoje u ladici... who gives kad će stići.

A zašto ti meni određuješ šta je meni bitno? Ako je obećan monthly update onda je monthly update! A ne 'ups zaboravili smo svibanjski pa ćemo lupit dva u lipnju' update. I nisam kupio Mi A2 radi čistog OS-a jer mi više odgovara MIUI i EMUI što sam znao i prije kupnje. Kupio sam ga radi dobrog hardvera i podrške za 3 OS apgrejda od kojih se jedan već dogodio. To što je uređaj došao zbagan, što sam bio primoran x mjeseci koristiti ili zbagan face unlock ili utipkavati 100+puta dnevno 4znamenkasti pin je drugi par rukava.

Zaboli me ako ne dobijem prvi apdejt, ali ako je monthly onda ga očekujem do 15og u mjesecu jer 5og izlazi za pixele. Stvarno mi nije jasno zašto se stalno nameću vlastiti prioriteti na druge korisnike uređaja? I give a flying fuck, pajdo moj.
nickross je offline   Reply With Quote