View Single Post
Staro 24.08.2019., 22:51   #201
Nixis
Casual gamer
Moj komp

Nixis's Avatar

Datum registracije: Jun 2007
Kupio sam par stvari kod njih nije bilo problema, iako boljka im je sporo odgovaranje na mailove.

Naletio sam na jedan artikl na outlet ponudi, ali u toj tablici tko god da je vodi vodi je slabo. Dosta stvari nema nikakav info zašto je na outletu niti da li ima jamstvo i oštećenja, samo par slika.

Pa sam poslao upit na mail koji stoji odmah u tom članku vezan za outlet proizvode.

Probao sam ih zvrcnuti drugo jutro jer mi Sv. Nedelja nije blizu pošto nisam dobio odgovor, nitko se nije javio u roku 3h na 4 poziva.

Konačno dobijem odgovor oko 15h popodne i odgovor je bio nikakav: "Hvala na upitu, za dodatan info kontaktirajte poslovnicu u Sv. Nedelji."

Taj djelatnik koji mi je odgovorio na mail nije bio prvi koji je dobio mail direktno već je preko dvoje ljudi forwardiran mail da bi došao do njega koji me otkantao i nije nikako pomogao.

Ništa, zovem opet Sv. Nedelju poslovnicu niko se ne javlja.

Šaljem mail... navečer oko 21h dobijem odgovor: "Poštovani, uređaj je prodan."

Sve bi se izbjeglo da je stajao info zašto je artikl na outletu, ako je sve ok odletio bi tamo odma, makar s obzirom na ne javljanje na poziv možda bi i potegao 100km za ništa jer je uređaj mogao biti prodan ko zna kad.

Nije strašan propust, ali nisu ažurni i to forwardiranje mailova nema smisla...što ne stave odmah kontaktirajte poslovnicu u Sv. Nedelji i amen.
Nixis je offline   Reply With Quote