Citiraj:
Autor Garro
Ne kužim što znači da je auto osjetljiv na gume.
Ako misliš na različito potrošene gume, središnji diferencijal to kompenzira i radi više nego što bi trebao, ali to se lagano riješi rotacijom guma svake sezone. Na bmw-u F11 imam problem što voli pojesti unutrašnju stranu zadnjih guma, no takva je tvornička geometrija (provjereno ispravna u ovlaštenom na KDSu i Hunteru kod mog vulkanizera). Ako misliš stavljati kinesko smeće na auto, svaki auto je osjetljiv, bez obzira na marku i pogon.  Na gumama ne štedim, ipak vozim svoju djecu u autu. 
|
ovu tvoju zadnju rečenicu maximalno potpisujem i jednako razmišljam.
Da, mislio sam na to da se više osjeti sranje od guma. doduše to može biti i do vozača, jer netko tko je kupio mercedesa, pa stavi sranje od guma, neće to toliko osjetiti, jer možda neće gume tjerati do maximuma.
Ali baš zbog zadnjeg pogona (kojeg doduše ima i merđo) je po snjegu sranje, ali samo kada imaš loše zimske gume. Npr prednji pogon, sa 15" i 185 ljetnim gumama, sam ja i po snijegu vozio... BMW-a sa 16" 225 lošim zimskim ne bi nikad, a kamoli ljetnim. Continental T860 i nema rasprave. Imam ih trenutno, i to za puno slabiji auto, i prezadovoljan bio zimus.