Citiraj:
Autor panasonic
Ne, cijena je 3609 kn i na kartice ako je jednokratno, čitaj što piše na njihovom sajtu.
Pa normalno da će koštati više nego Pocophone, zašto i ne bi?
Svaka nova generacija nečega je skuplja, ne znam u čemu je točno problem?
Ne možeš ti znati ništa o maržama jer nemaš uvid u ugovor trgovina/uvoznik/proizvođač.
Rekao sam ti da je u mobisu bio 3300, možemo ovako do prekosutra.
Ako je negdje i bio jeftiniji onda će se isto primjeniti i ovdje, biti će jeftinijih trgovina od mikronisa.
Opet se ti hvataš jedne trgovine i trenutne cijene, sad je 3600 kn, za mjesec dva će mu pasti još koju stoticu i gdje je problem?
Zapravo ovo što ti pišeš nema smisla, raspravljaš o cijeni i ne paše ti što košta par stotina kn više nego što ti misliš da bi trebao, nigdje veze.
Imaš ga na honorbuy za cca 3200 pa ga uzmeš tamo ako ti je presudno 400 kn, a možeš i iz kine još jeftinije.
|
Cijena jednokratno znači jednokratno, znam što to znači nisam retaj. Objasnio sam ti da je 1000kn razlika i da je za kartica na rate 3799kn.
Znam kolka je marža jer imam uvid u to, misliš da pričam napamet ko ti?
3100kn je bio, mobis me ne zanima oni su distributer i zadnje mjesto gdje bi kupovao mobitel jer su u prosjeku skuplji 10%.
Gle, ja mogu komentirat cijenu koliko hoću i moj komentar je na mjestu da je mobitel preskup u usporedbi sa 9T koji je 95% identičan mobitel.
To što ti misliš boli me kifla. Boli me kifla i za honorbuy jer i tamo je razlika takva u cijenu između 9T i 9T Pro.
I btw, Snapdragon 855 mi je nebitan ko i HDZ i politika. Da je 3200kn ne bih ga kupio.