Citiraj:
Autor komer
Nisam napisao,ja sam 186cm i 120kg,a zena 175 i 90kg.
Raspravu sam trazio u vezi ona gore 4 navedena.
Q3 mi je dobar podatak da "nista ne stane",znaci malen je.
Cx5 sam vidio s pol.metra ali nisam bio unutra pa neznam koliko je prostora unutra uopce.
Da se mene pita i ja bi ladu nivu,ali zena si prvi puta u zivotu kupuje auto i rekla je sto joj se svidja,necu se previse petljati u izbor,ali nek od 4 "zla" izabere nesto solidno.
Jer svjestan sam da te kategorije auta za tu lovu nisu u besprijekornom stanju..
A idemo na opciju da je ostalo para i za servis ili popravak(eventualni) i regu i nove gume i sve sto bude trebalo.
|
Q3 je užasno malen, ja i supruga kad sjednemo odazada ne može više iglica između, a računaj da smo po gabaritima manji od tebe i supruge.
Gepek nepostojeći. Sprijeda kad sjedneš je tako - tako.
Cx5 ima poprilično prostora, meni je isto bio jedan od favorita kad sam gledao novo auto.
BMW serije 3 sa zadnjim pogonom je upitno dal ćeš uspjeti uspeti uz snježnu uzbrdicu koja nije očićena, tako da nemoj ni to.
Ako uzmeš X-drive, računaj da je jako osjetljiv na gume i felge i bilo kakvo fušarenje, i po BMW forumima ljudi poprilično često imaju postove o tome kako im je otišao i o ciframa za popravak (red veličine 10-15 000 kn).
Također je BMW nizak, a znam po sebi otkad sam se utovio da mi je lakše popet se gore nego spustit se dolje
Modele prije 2015 godine nemoj gledati jer imaju N47 motor, i problem sa lancem, a promjena lanca je oko 7000-10000 kn ovisno gdje radiš.
U C klasi se vozio, ali nisam vozio pa nemam ništa pametno za reći.
Od tri premiuma po testovima koje sam vidio Audi ima najbolji 4x4 pogon.
Baci pogled na Tiguana, dobar je auto, ima prostora, i mislim da bi se dalo naći štogod za 15 000 eura (ne najnovija generacija naravno)