View Single Post
Staro 20.08.2019., 22:53   #2192
silver_tip
Premium
Moj komp

silver_tip's Avatar

Datum registracije: May 2010
Citiraj:
Autor franzD Pregled postova
Sad ćeš mi još reći da ne postoje posebne digitalne antene za DVB-T Naravno da postoje/
Samo kod trgovaca, imas i rešo kupit da na njemu pise HD Ready kao i antenu sa istom oznakom da je i ona HD Ready iako
je antena popilicno glupi komad materijala na koji se "ljepi" frekvencija radio vala koji putuje zrakom tako da... zakljuci sam.

Ali ajde... u antene za "DVB-T/T2" ( digitalne kak ti velis ) mooozda bi mogli smjestiti najblize receno one koje vec imaju ugradjen LTE filter
mada i obicna "analogna glupava antena" sa tim fiterom na kablu naglo genski napreduje u digitalnu za DVB-T/2. Sad samo cekam da vidim u trgovinama x265 Ready antena ( digitalna ofkors )

Ako tu oznaku nemas na anteni, zaboravi DVB-T2 HEVC

Pa na temu nazad..

Ni jedan 4G router od tele2 nikada nije bio SIM zakljucan, bio to Huawei 515/525 ili Zte mf286 tako da mi nije jasno:

1. Sta je on nosio ?
2. Zasto je nosio ?
3. Dekodiranje cega ?

Pa tele2 nema ni pravi servis za te routere, nema ni nikakav poseban odjel koji bi ista radio sa tim routerima, imaju skladiste. Routeri dolaze u ZG iz Kontenjera koji pristanu
u Rijeci, dakle tele2 ih kupuje na kontenjere i vrh "servisa" je da u tele2 centru isti neko resetira i ako ne radi ide u skladiste za otpis a iz istog skladista ide korisniku novi ispravan. FW ?? Pa dodje fleshan izvana vec...

Zadnje izmijenjeno od: silver_tip. 20.08.2019. u 23:17.
silver_tip je offline   Reply With Quote