Citiraj:
Autor kiki86
Pozdrav,
Dogovorio sam sa kingstonom zamjenu rama (lifetime jamstvo, isteklo nase u trgovini...) i traze da ga posaljem u njemacku u njihov ovlasteni servis. Zanima me samo preko koga da saljem? Hp ok? Il da idem preko glsa/dhla/nekog treceg?
Sent from my SM-A405FN using Tapatalk
|
samo nadopuna na ovaj post. Poslao sam HR poštom rame do njihovog serivsa u njemackoj (oni su poslali mi adresu, ispalo me 120kn preporučeni paket). cca tjedan i pol kasnije paket je stigao do njih (začudo naši su unutar 2 dana to do njemačke dofurali aonda je 7 dana stajalo u njemackoj posti, bar po trackingu). Odmah isti dan šalju paket sa novim ramima prema meni. Više nisu imali ram koji sam ja gore poslao (2x hx424c12sb2k2/8 kit, znači 4x4gb rama) pa su mi ponudili isti ram samo 2x8 kit. Zamolio sam ih ako bi radije mogao dobiti hx432c16pb3a/8, pošto mi je isti na qvl memory listi za matičnu a ovaj koji nude nije, i oni su pristali bez problema, kažu da ga imaju na stanju i da odobravaju zamjenu. Nakon 4 dana ram stiže meni doma na vrata!
Ovaj post je više pohvala za hyperx i njihov rma servis. Prijavio sam ram na rma iako nisam imao računa(a i jamstvo u trgovini je bilo isteklo), više onako app, i odmah isti dan smo dogovorili slanje rama za njemačku.