Citiraj:
Autor Elven
Koliko sam shvatio losa iskustva su ti samo sa Prikratkim?
Ne znaci da svi Kia servisi naplacuju radne rukavice.
A za lim, moguce da je to samo Rio? Frend ima Ceeda prve generacije i jako je zadovoljan. Pricao s taxistom koji ima Sportagea isto tako, kaze da ga ne bi dao osim za duplo bolji auto.
|
Evo također vlasnik Ceeda prve generacije, godinu i sitno kod mene, uvoz iz Italije, kupljena kod Grlice u RI. Em sam čuo same pohvale za servis, em imam dobro iskustvo s njima. Uzeo auto, kod kupovine se nije skužilo da je kvačilo gotovo (nakon malo duže vožnje je pedala počela padati sve niže, kod probne vožnje se uopće nije skužilo - a vozila ga baba talijanka od 70+ godina), odvezem auto tamo u petak a treba mi u ponedjeljak popodne jer idem na put - zamijenili su mi cijeli set kvačila sa Valeo kompletom, besplatno, mimo njihove službene garancije na polovni auto, koja se odnosi na 6 mjeseci ili 10000km za VITALNE DIJELOVE (tipa blok motora i ostalo što neće riknut valjda nikad pa ni tad). Dogovor ispoštovan i preko očekivanog, potpuna suprotnost od ove naplate radnih rukavica, što prvi put čujem
Što se samog auta tiče meni je super, nekad neka plastika zna zacvičat na visokim temperaturama, ali auto ima skoro 12 godina pa nije neko čudo, ostalo sve pet, udoban (čak i na tvorničkim 17" kotačima) i dosta živahan autić za ono što sam očekivao, baš ugodno iznenađenje.
Kolegica s posla ima Rio 2018. godište, prezadovoljna je zasad, iako mislim da je njoj najbitnije da je mali da ga sparkira bilo kamo i da radi