Citiraj:
Autor Gilbert5
@fichom:
Ne servisiram ga. Nemas sta servisirat dok se ne pokvari.
Prednja guma se trosi, zadnja ne.
Moj je s dodatnom baterijom pa ima vise momenta na kotacu pa se i zato dodatno potrosila i malo sam tezi. Sada je kao na formuli.  glatka bez prolics skoro.
Moze se zmijeniti ali koliko vidim na jutjubu sa dosta zajebancije.
Narucujem sa aliexpresa, gearbesta i bangooda gume i zracnice za m365...
Ja sam pazio na tlak u gumama na m365 i imao sam cca 7 ili 8 pucanja.
|
@Gilbert: Hvala puno na odgovoru.
@Panisher: Jedina dvojba kod kupnje mi je bila Xiaomi M365 ili ovaj isključivo zato što jedino njih mogu kupiti izravno na našem tržištu. Vidim da je vani puno veći izbor ali ja ne želim riskirati. Čak sam dan prije kupnje Ninebota S2 bio naručio M365 Pro verziju, ali sam umeđuvremenu odustao više manje radi rizika guma. Možda baš ja ne bih imao tih problema, ali nisam htio riskirati. A da ne spominjem i više slučajeva pucanja sklopke za preklapanje stupa, u vožnji!
Općenito, što se tiče vožnje sam izuzetan ziheraš, isključivo na Eco modu (17km/h), što mi je sasvim dovoljno da brzo dodjem na posao bez zajebancije oko traženja parkinga. Na pješačkom prijelazu siđem s vozila i prevezem ga pješke (kako sam čitao, po zakonu smo praktički pješaci), isto tako na rinzolu.
Sloboda koju ti daje ovaj uređaj po gradu je nevjerojatna. Ja sam jednostavno oduševljen. Ranije kad bih se vraćao s posla nije bilo šanse da negdje zađem s autom, radi ogromnih gužvi, i najmanje skretanje s rute bi rezultiralo gubitkom vremena. Sada nikakav problem, do grada, obaviti bilo što, nema problema. Mogu reći da tek sad uživam po gradu.
Umeđuvremenu sam dobio nekakvu nadogradnju OSa na svom Huaweiju pa mi je update aplikacije danas prošao bez problema.Tako da sada nemam problema s aplikacijom.