View Single Post
Staro 16.08.2019., 09:08   #6515
Roberto
Premium
Moj komp

Roberto's Avatar

Datum registracije: Feb 2006
Citiraj:
Autor Roberto Pregled postova
Noia network ima airdrop još uvijek. Potrebno je napraviti kyc, i vrtiti node na kompu (nije zahtjevno za resurse, nikakav mininig ni niš slično, može na svakom kompu ili laptopu. Ja sma za sad skupio 800 tokena (cca 45 usd) u četiri tjedna. Svaki tjedna treba vrtit 72 sata testnet, i dobite 200 tokena tjedno. Plus 40 za svaki referral koji zavrti node barem jedan tjedan.
https://dashboard.noia.network/r/71d89260

Za 6 dana kreće i ICO prodaja, ja ću nešto malo kupiti. Nije wow padam s nogu projekt, ima ih dosta sličnih ali je ok.

Mali flashback na prošlu godinu i ovaj moj post iz srpnja 2018... Pričali smo tada o dropovima, neki su bili skroz protiv toga, pa evo da podsjetim na jedan koji je meni pokrio sve ostale. Žao mi je što se ovdje na forumu čini mi se samo jedan kolega uključio. Od ovog dropa nedavno sam zaradio nešto malo više od 1000 usd kad su bili izlistani na Kucoinu
Dio od toga stavio na stejk, dio trejdam i dalje.

Testnet i dalje radi, možete se i dalje preko gornjeg referrala uključiti i vrtiti node. Tjedno se skupi tokena u vrijednosti cca 10 usd prema sadašnjoj cijeni (koja je niska), a po svemu sudeći testnode će ići dalje do iduće godine kada se očekuje mainnet u Q1. Ako kome treba pomoć za reganje, KYC i podešaavanje nodea, slobodno se obratite na PM.

E sad, malo o projektu. jako sam nashillan na NOIA network i vidim ovo kao odličnu priliku za ulaganje koju bez beda mogu preporučiti
NOIA network je počela kao solidan CDN projekt, da bi prošle godine odgodili ICO i djelomično promijenili kurs. Fokus projekta je na izgradnji programibilnog interneta baziranog na nodovima, IPv6 tehnologiji, segmented routingu i DL. Networkerima će priča oko BGP i njegove zastarjelosti biti poznata, a NOIA rješava upravo problem njegove sigurnosti i i protoka podataka. Isti će se moći programirati i odabrati rutu koju želiš.

Neću sad previše u detalje, al ako nekog bude zanimalo, mogu. Ukratko, tim je odlično posložen, praitm ih od početka, više od godinu dana, i jako su profesionalni.

Lista partnera i suradnika je zavidna. Dio su Microsoft startup programa za implementaciju IPv6, White bit, 100TB, Cherryservers, Tutotoons, Strive... i ono najvažnije... Cisco koji je uključio njihov kod u segmented routing codebase, i s kojim dalje razvijaju priču. Ne bi me začudilo da ih Cisco kroz koju godinu kupi, kad razviju priču do kraja. A znamo što će to značiti za vrijednost projekta

Ne manje važno za spomenuti, imaju partnersta i s Tomovhain i Hedera Hashgraph.

Glavna svrha NOIA tokena bit će plaćanje, prodaja i kupnja internet pristupnih točki, na njihovoj DITEX decentraliziranoj burzi. Tokenomics im je isto odlično posložen, circulating supply je mali i postupno će ga povećavati.

Može se kupiti samo na Kucoinu (hotbit je izlistao token mimo njih, ne preporučam tamo kupovati). Cijena je sad negdje malo iznad 400 sat, dosta nisko i mali je volumen. Već su u pregovorima s novim burzama, a uskoro imaju i prezentaciju sa Ciscom. Po meni odličan tren za investiciju