Citiraj:
Autor Elven
Upravo to. Najbolji su mi ti majstori (automehanicari, gradjevina.. svejedno).. koji komentiraju da si kupio nesto sto je prekvalitetno. Cemu taj komentar? Upozori ako je lose, a ne ako je (pre)dobro.
Inace hvala decki, puno sam i naucio na ovom threadu. Keep it going
Meni ke 4.6kw za cijeli stan i to sam bio ljut na agenticu za nekretnine koja mi je to dogovorila... Doduse mali je stan 46 kvadrata, pa ce bit ok-ish... Ali super kad mi gospodja od 60 godina ide dogovarari u HEP limite...
|
Nije to stvar kvalitete, nego kvantitete. Za svjetlo ti ne treba 2,5 mm2, tim vise sto svi danas imamo led zarulje koje trose max 15W. Ali ja bi recimo da bas sebi radim stavio licna zicu jer je lakse s njom radit i spajat
A jbga, majstori imaju tu deformaciju da uvijek gledaju da bude funkcionalno za sto manje para. I da, stavljanje 2,5 mm2 kabla za rasvjetu di ce kasnije svijetlit zarulja od 10w (LED) je smisleno otprilike kao i kupovanje kompa od 2 soma eura za pisanje teksta u wordu. Ali i taj tko pljune 2k e za taj komp, uvijek moze reci, "jbga, neka se nađe, nikad ne znas"