View Single Post
Staro 12.08.2019., 18:43   #9253
dejanp
Premium

dejanp's Avatar

Datum registracije: Oct 2009
Citiraj:
Autor Mirkopoter Pregled postova
Možeš uzet Bnet Turbo internet bez ugovora za 149 kn (+20 kn na to od 01.09.2019) i Turbobrzi 150 za 15 kn mjesečno bez ugovora. Ako imaš od nekoga CARNet podatke možeš i za 135 kn dobit Turbo CARNet internet bez ugovora s time da ovo vjerojatno funkcionira i bez CARNet podataka jer te to nigdje ni ne traže.

Dakle, zaposlenici na prodajnom mjestu su ili nesposobni ili lažu.

Raskini trio A1 i ugovori preko telefona Turbo internet.
Hahaaaaaa
Krenula je panika u A1.
Jutros sam preko web forme tražio poziv i da sam zainteresiran za kupnju bnet paketa i upravi me zove mladi lik, očito isfrustriran radnim mjestom vatrogasca, te me onako polubahato pita šta treba.. kažem mu da bi uzeo bnet i 150mbps brzinu bez ugovorne obveze, sve super, dok nije vidio da imam tri trio pretplate, pa me u začuđeno puta ali zašto?!? Kada sam mu rekao da ih gasim sve zbog 20kn, uredno sam prebačen na službu za brigu o korisnicima, i nakon podužeg razgovora, tražio sam da mi sve pretplate izjednači cijenom sa najnižom uz iste uvjete ili gasim i uzimam sam net za 150kn. Te je rekao da očekujem povratni poziv tijekom sutrašnjeg dana. Samo da kažem da mi je najskuplja pretplata 260, a najjeftinija 174kn. Onda pitam mladića da li je i kod njih vruće, od poziva ako ne ide sunca pa se iskreno nasmijao. Ljudi ne odustaje! Treba im ovaj potez jebeno naplatiti!!!!!

Sent from my SM-A750FN using Tapatalk
dejanp je offline   Reply With Quote