Citiraj:
Autor renc
Sad stani 2m ispred 4k telke i pogledaj 4k i FHD film i reci da ne kužiš. Ak ne kužiš razliku onda nemaš baš dobar vid.
|
Pa cuj ak cu ici nekom logikom i reci da ne vjerujem da postoji osoba koja tv od 40+" gleda sa 2m. Cak i da stanem na 2m od oba tva upalim isti sadrzaj i uocim razliku opet ce mi to biti nebitno jer necu nikad gledati tako ogromni tv sa 2m.
Onda opet ja kad sam koristio fhd tv za gledanje filmova prek usba zbog ljenosti sam skidao 720p.
Ono gdje se najbolje vidjela kvaliteta ekrana kad sam znao sa bivsom pogledati ona je voljela gledati ove danasnje animirane crtane gdje se mozda i najbolje vidi prikaz boja i ostrina jer su saroliki i izvrsni da tako kazem.
Tak da trenutni 4k koristim za plejku koja nije pro verzija tu i tam film. Kad se natjeram skinem 1080p. I takoder nikakvih problema ne vidim.
Mozda je cudno ljudima sto danasnji flagship ima 1080p ekran no ja tu ne vidim problem.
Na mobu ionako unutoc hbo gou i netflixu ne gledam filmove niti ista slicno. No sad smo otisli u lagani off topic.
Mene iskreno vise jebe kaj kao sto je ledica za obavijesti otisla u povijest tako polako odlazi i 3.5mm izlaz za slusalice e meni su te dvije stvari turn off.
Snimanje videa takoder vidim da gro ljudi jebe, kao sto je vec jedan kolega naveo meni takoder zadnje na svirali. Da vec ocu snimat ne znam kakve videje pa i djece jednostavno bi potegnuo i kupio bi si go pro.
Nego nazad na temu mislim da je note 9 isplatljivija kupnja od note 10.