Citiraj:
Autor Lewis
Evo ga, doslo je i do toga, Novi level "sitnicarenja" za doplate u auto industriji.
Na auto startne cijene 90.000 kn dodajm jos 25.000 kn opreme (na jeb.nu Corsu) i onda jos "cigane" za 10 EUR za sjenilo za sunce ??? Pa pobogu koji to jos auto nema to u standarndoj opremi, sta je onda uopce ukljuceno u standardnu opremu.
Najbolje da u 2019 pocnu i desni retrovizor naplacivat posebno pa onda i zmigavce na komad i tako redom jos malo cemo auto sklapati kao Lego kockice, dobijes 4 kotaca i karoseriju a sve ostalo je doplata
http://prntscr.com/or8ln9
|
Tu ipak BMW broj 1. Gledao sam X2 kao počinje sa nekih 260k (20i) gledam, i super, kad ono bazni model ima valjda dizanje stakala na kurblu maltene, koje su tu bolesne nadoplate, znači konfigurirao sam si ono bazno što trebam već je bilo skoro 330k. Reko hvala i doviđenja...
Otišao u Mercedes, bazni GLA (GLC) ima sve, znači auto 0 kn nadoplate, ako ne briješ na šminku sjedi i vozi. I još se može spustiti cijena.
I baš mi je gospon rekao u Jolly-u u ZG zašto neće dati ništa prodavači malih auta dati, tipa sjenila tepisi presvlake... jer imaju ultra male marže, moja stara je uzela novog Pola za grad nije dobila ništa apsulutno, ni borić ni privjesak za ključeve a platila ga je 150k. Toliko o tome.
Makar ruku na srce, novi Polo je super auto a nisam fan fauvea, stvarno ga i sam uzmem nekad i provozam, ali košta.