Citiraj:
Autor akoj
|
Kako mislis Yaris hibrid je "isao ispod 110k" ? Gdje je isao? Hoces reci da su cijene u salonu 25k jeftinije nego sto pise na WEBu ili nisam skuzio sto zelis reci ?
Za 308 Diesel HDi kaze VEĆ od 132.900 kn  .
Plus netreba mi veci auto jer samo bi stvarao problem sa parkiranjem (fakat je uska i skucena ulica gdje se bocno parkira i svako malo neko od susjeda nekog ogrebe ili zapne za retrovizor dok se bocno isparkiravaju) a samo bi dobio vecu potrosnju zbog vece mase auta. Imam "veci auto" i u biti samo trazim zamjenu za sadanjsi Seat Ibiza 1.4TDi koju imamo trenutno kao drugi auto ali posto ce nagodinu biti 12 godina stara vrijeme joj je da ode od kuce premda ima samo 126tkm (za sad), nagodinu ce imati oko 145k pa ako neko bude htio kupit provjerenu i dobru Ibizu javim na forum kad budem prodavao (prvi vlasnik bio 10 godna i sad ja drugi vlasnik 2 godine, kupljena u Hr, nije uvoz, stavarni kilometri  ).
Sto se tice polovnjaka da biram sebi uzeo bi neki dvogodisnjak ali u ovom slucaju gledam nesto da bude novo, sigurno i sto duza garancija pa da nema iznenadnih troskova 4-5 godina kolko bi bio kod nas (dok je u garanciji).
Zadnje izmijenjeno od: Lewis. 12.08.2019. u 00:11.
|