Citiraj:
Autor renc
Panasonic je svakom loncu poklopac kao i još neki ovdje.
Nikad nisam ništa proglasio smećem samo sam ukazivao na mane (velike i male) i da je meni teško naći aparat koji bi mi bio ok. I ne samo meni. Ljudi idu na kompromise.
S10+ je na njušci 4600kn pa to je ok cijena u odnosu na note 10+. Note 10+ sigurno ima svoje prednosti (brže punjenje, konačno kod Samsunga) ali i neke manice tipa nema 3.5mm (iako to je fakat sitnica). S10+ ima i bolju selfie kameru i kompaktniji je (note10+ dosta veći, već lagano tacna i skoro dvesto grama težak)...
S10e je bio na mom radaru ali otpao jel fakat nije puno veći od S7 kojeg sad imam plus kaj mu baterija jadnjikava. Frend ga puni 2 puta dnevno a ne iživljava se nad njim. Pa nedam 3 soma za takav mob. I da se bar brzo puni (30W ili kak već) već ima predpotopno 15W punjenje (iz godine 2015.) koje dijeli i sa S10+ ali S10+ bar ima batku koja traje.
Možda bi fakat trebao prestat pisati što želim kupiti pa ću samo komentirati specke (crno na bijelo, kako stvari stoje) jer vidim da to u nekima to budi agresiju.
Koliko se sjećam ti si bio uzbuđen zbog nabavke Mi9t pa sad neznm od kud se stvorio taj S10e.
Odlično, onda molim sve druge forumaše da nikad ne komentiraju ništa što sami ne žele kupiti ili ne posjeduju. 
|
Krivo se sjecas, ja ne kupujem (niti sam kupovao) mi9t, a s10e imam od 4. mj ove g. I da, fakat bi trebao prestati pisati. Nasao si usporediti telefon sa njuskala i cijene u trg. Btw frend ti kenja, blago receno, jer imam s10e,
NIKAD ga nisam punio dvaput dnevno, a koristim fon poprilicno.