View Single Post
Staro 11.08.2019., 17:52   #7644
renc
Registered User

Datum registracije: Feb 2019
Citiraj:
Autor srale7 Pregled postova
Ja cu osobno poslati mail svim relevantnim proizvođačima mobitela da sklepaju neki uređaj koji bi tebe zadovoljio, tako da nam prestanes stalno ukazivati na mane (velike i male) pojedinih uređaja, dok cijelo vrijeme koristis S7.
Pa to svi radite samo ste mene našli zajebavat.

Citiraj:
Brate mili izaci ce S13/P60P a ti ces jos imati S7 (sa trecom baterijom) i dalje ćeš tu piskarat kako ti ne moze preci preko ovoga ili onoga. Znači 6 mjeseci nas tu smaraš kako ti ni jedan telefon ne odgovara.
S7 ću i dalje imati ali novi mob kupujem sljedeći tjedan. Neću napisat koji. Da ne smaram. Vi drugi slobodno objavljujte prinove. Vi imate to pravo. Samo će bit do 3500 kn (keš) kako sam i rekao. Nedam više.

Citiraj:
S7 ti je super telefon i ne razbijaj glavu i ne smaraj nas sve tu sa svojim dozivljajima i manama pojedinih uređaja, jer nobody cares
S7 je odličan mob i u 2019oj to si dobro natipkao ali sad sve više gledam video na njemu (podcast, doku itd.), surfam webom i trusim 2-3 igre kad skraćujem vrijeme, pa mi treba mob s dobrim velikim ekranom i procom.
Smaraju i drugi ali te njihove opservacije ne smetaju jer si ušao u gangbang f*** wagon. Sigurno si i ti dao kakvo mišljenje o manama i prednostima nekog moba ali tad si isključio doživljaj smaranja samog sebe.
renc je offline   Reply With Quote