Citiraj:
Autor xulos
Da ti odg isto kao i Gabre-u
Panasonic ti je dbr rekao, 2 mjeseca trolas i neznas ni sam jel si poš'o ili si doš'o.Promjenio si 10 telefona i svi su smece. Po cemu s10e je "nebi fala" a ni s10 ? S10+ najjaci model je 3k kuna skuplji od note 10+ u samom startu, a note je bolji telefon. Meni , znaci citaj moje misljenje je da je note 10+ odlican telefon i ima sve sto mi treba, jedino me mrvicu brine tih 6.8" da ce mi bit ipak prevelik. S10e koristim pola godine i nemam niti jednu zamjerku za mob, mozda da je kamera mrvicu bolja , jednostavno mi je dosadio. Headphone jack ne koristim i ne treba mi a 256gb + sd card mi je i previse mjesta.
|
Panasonic je svakom loncu poklopac kao i još neki ovdje.
Nikad nisam ništa proglasio smećem samo sam ukazivao na mane (velike i male) i da je meni teško naći aparat koji bi mi bio ok. I ne samo meni. Ljudi idu na kompromise.
S10+ je na njušci 4600kn pa to je ok cijena u odnosu na note 10+. Note 10+ sigurno ima svoje prednosti (brže punjenje, konačno kod Samsunga) ali i neke manice tipa nema 3.5mm (iako to je fakat sitnica). S10+ ima i bolju selfie kameru i kompaktniji je (note10+ dosta veći, već lagano tacna i skoro dvesto grama težak)...
S10e je bio na mom radaru ali otpao jel fakat nije puno veći od S7 kojeg sad imam plus kaj mu baterija jadnjikava. Frend ga puni 2 puta dnevno a ne iživljava se nad njim. Pa nedam 3 soma za takav mob. I da se bar brzo puni (30W ili kak već) već ima predpotopno 15W punjenje (iz godine 2015.) koje dijeli i sa S10+ ali S10+ bar ima batku koja traje.
Možda bi fakat trebao prestat pisati što želim kupiti pa ću samo komentirati specke (crno na bijelo, kako stvari stoje) jer vidim da to u nekima to budi agresiju.
Koliko se sjećam ti si bio uzbuđen zbog nabavke Mi9t pa sad neznm od kud se stvorio taj S10e.
Citiraj:
Autor zalman1
Ako niste potencijalni kupci čemu negodovanje?
Šta te briga koju rezu ima note 10.....
|
Odlično, onda molim sve druge forumaše da nikad ne komentiraju ništa što sami ne žele kupiti ili ne posjeduju.