Tema: Automobili
View Single Post
Staro 10.08.2019., 20:44   #45484
Cuky
jedan i jedini :D
Moj komp

Cuky's Avatar

Datum registracije: Sep 2005
Citiraj:
Autor 1v@n Pregled postova
Imam već dugo na disku kolekciju od 7. mjeseca 2018. do 4. mjeseca 2019., a planiram već duže početi vježbati raditi u Premieru, pa eto dosta skraćenog, na 150% ubrzanog i probranog materijala, a i ovako je preko 15 minuta...
Prva stvar izašla iz Premierea, voila
Ovog idiota s nevezanim djetetom bih posebno kaznio. Kakav konj.

Sto se ostatka videa tice, zalosno, ali tipicno HR. Treba vise murje na cesti i treba provodit te kazne pa cemo se svi smirit.

Sad sam na odmoru u Njemackoj i ovdje je voznja u odnosu na HR zbilja odmor za mozak. Drzis se propisa i ogranicenja kao i svi drugi ljudi i sve je super. Nema divljanja, nema trubljenja, nema deranja, mir i tisina. Das zmigavac, ljudi te puste. Cak i meni, koji volim malo zivlje vozit (ne mislim na divljanje), mi pase ovaj njihov ritam jer ne trosim zivce.

Fascinantno je vidjet toliki broj auta iz premium/vise klase, a da se ne ganjaju vec se sasvim normalno voze po ogranicenju, cak i na autobanu.

Kod nas je situacija skroz obrnuta. Cim vidis neki bolji auto (tu prvenstveno mislim na sveto trojstvo) odmah znas da ga neki idiot vozi (u vecini slucajeva je tako).
Cuky je online   Reply With Quote