Citiraj:
Autor 1v@n
Imam već dugo na disku kolekciju od 7. mjeseca 2018. do 4. mjeseca 2019., a planiram već duže početi vježbati raditi u Premieru, pa eto dosta skraćenog, na 150% ubrzanog i probranog materijala, a i ovako je preko 15 minuta...
Prva stvar izašla iz Premierea, voila
|
Ovog idiota s nevezanim djetetom bih posebno kaznio. Kakav konj.
Sto se ostatka videa tice, zalosno, ali tipicno HR. Treba vise murje na cesti i treba provodit te kazne pa cemo se svi smirit.
Sad sam na odmoru u Njemackoj i ovdje je voznja u odnosu na HR zbilja odmor za mozak. Drzis se propisa i ogranicenja kao i svi drugi ljudi i sve je super. Nema divljanja, nema trubljenja, nema deranja, mir i tisina. Das zmigavac, ljudi te puste. Cak i meni, koji volim malo zivlje vozit (ne mislim na divljanje), mi pase ovaj njihov ritam jer ne trosim zivce.
Fascinantno je vidjet toliki broj auta iz premium/vise klase, a da se ne ganjaju vec se sasvim normalno voze po ogranicenju, cak i na autobanu.
Kod nas je situacija skroz obrnuta. Cim vidis neki bolji auto (tu prvenstveno mislim na sveto trojstvo) odmah znas da ga neki idiot vozi (u vecini slucajeva je tako).