View Single Post
Staro 08.08.2019., 19:47   #5184
renc
Registered User

Datum registracije: Feb 2019
Isao u harvey norman po nekaj a kad tamo imaju hrpu mobaca svi upaljeni. Uvjeti fotkanja indoor plus umjetno svjetlo. Mi9 dao bolje fotke od mog S7 pa cak i P30. S9+ i S10 su dali bolje fotke ne samo detalji nego i wb. Video kod P30 je bio ok kao i kod Mi9 koji ipak nema tak kriminalan audio na zadnjoj kameri. To pisem za fhd. 4k nije bio "smooth", iako je bolje kod mi9 neg kod p30. Samsunzi su tu razvalili...pa i S7 to bolje odradi od ona dva. P30 pro je jedini uz samsunge davao dobre rezultate za fotke iako je slike malo pre exponirao (u pro modu bi se to dalo postelat). Video nisam probao sa p30pro, zaboravil...eto to je moj dojam iz prve ruke.

EDIT:
Na godišnjem sam pa sam otišao još jednom (znam, bolesnik sam). Mi9 u indooru nije ni do koljena S9+ ali bolji od mog S7 (indoor je odličan test za kvalitetu kamere, noćne snimke brijem da ne snima puno ljudi). P30 je lošiji definitivno od njega nešto ga j...nema OIS ali nema ni Mi9. FHD je ok kod Mi9 ok. Da nemam devizu "nedam više od 3500 kn za mob" uzeo bi S10+ jer taj ima odličnu kameru, bateriju, ekran, sve....P30pro bi bila kao neka alternativa ekipi koja svršava na veliki zoom (iako je po meni wide angle kamera kudikamo korisnija).

Zadnje izmijenjeno od: renc. 09.08.2019. u 16:49.
renc je offline   Reply With Quote