View Single Post
Staro 08.08.2019., 16:46   #5183
renc
Registered User

Datum registracije: Feb 2019
Citiraj:
Autor zvonac Pregled postova
Koji čip? S855? Mi 9 je dobar mob, fotke mi se čine ok, više me brine baterija na njemu.

Pa ni P30 nema OIS na glavnoj kameri, pa su fotke ok.
Ni Huawei 6P nema OIS a fotke su odlične kao i Nexus 5X.

E da, što se tiče video snimanja i zvuka, kod kineza to nije jača strana, al mislim da će bit samo pitanje vremena kad će to sredit kak spada, evo Huawei se napuhava sa nadolazećim M30 da će imat posebnu kameru za video, vidit ćemo kak će to na kraju ispast, uglavnom, kod kineza se non stop nekaj događa i rade iznenađenja na sveprisutno oduševljenje potencijalnih kupaca.
Chip odn. senzor kamere...na to sam mislio. Za proc znamo da je dobar. Kamera je tema. Da se nisam navikao na dobru kameru uzeo bi mi9t xa 1800kn na aliju i cao djaci. Mi9 ima dobar senzor ali softverski ocaj a jos fali ois a dig. stab. je li-la. Ali kazem, ko je spreman na te manjkavosti mob je super kupnja.
Mi9 fali dinamicki raspon, boje su po danu precizne a mi smo navikli na nabrijanije boje kod samya i huaweija. Medjutim indoor fotke nikako na zelenu granu kod saomija. Zvuk u videu je ispod prosjeka, 4k bolje ne snimat a fhd je ok. Kod 4k se kuzi da nema stab. kako treba. A ja kuzim i tih 30fpsa, sry.
Rekao bih, generalno, samy najbolji allrounder sa brutalnim videom, huawei foto mag a saomi performer i bang for buck.

Ako zazivi mi9 sa 5g 2k rezom i oisom na kameri te jacom baterijom to ce bit odlican izbor. Ako ne pretjeraju s cijenom i ako ostane ovaj proc i amoled.

HTC U12+ ima jako losu autonomiju baterije (goru dosta i od samya) i taj lcd ekran. Sry cim pogledam u mob koji nema amoled odma skuzim "koliko je sati".

Zadnje izmijenjeno od: renc. 08.08.2019. u 19:23.
renc je offline   Reply With Quote