Stavio sam nove chipset drivere i novi v18 Bios za svoju Karbonicu i sve šljaka ok, u ovih nekoliko dana mi se još nije dogodilo da ne želi bootati iz prve kao prije ili se neće probuditi iz sleepa. Još uvijek mi se nije prikazivao welcome logo od biosa kod boota ali naletio sam na rješenje na redditu. Baš banalno, samo je trebalo zamjeniti Display port kabel s HDMI i sad ga konačno vidim, čini se da je otpočetka u tome bio ''problem''

Sad nemam gsync opciju ali nisam ju ni koristio jer na ovom monitoru i nije baš od neke koristi.
Još uvijek nikako da se zaozbiljno uhvatim igranja s naponom, clockovima i ostalim kaj uz to ide ali budem i to. Samo sam ram dignuo na 3200 i uključio u biosu cool n' quiet jer s ovim zadnjim chipset driverima kad je na auto drži napon na max cijelo vrijeme kaj god da radim, ovako normalno varira ovisno o opterećenju.
Inače najbitnije da mi u igrama drži 4.1-4.2 ghz allcore i sve radi smooth kako i treba i dobro se zna osjetiti razlika naspram i7-3770 kojeg sam inače držao na 4.3ghz.