Tema: Revolut
View Single Post
Staro 06.08.2019., 14:56   #235
xlr
49%winner
Moj komp

xlr's Avatar

Datum registracije: Sep 2007
Citiraj:
Autor brodjo Pregled postova
Curi su isto blokirali račun kad si je uplatila preko banke 2000kn. Triggeralo valjda flag i onda su provjeravali da nije neko pranje novca. Riješila s njima sve u par sati nakon što je morala prikazat detalje o svom računu u banci
Sto tocno traze ako nije tajna (moze i na pm)?
Ja bi curi trebao prebaciti ili dati na ruke 10ak soma kn da ih stavi na svoj revolut za dizanje gotovine u inozemstvu (stanarine itd, isplativije tako usprkos 2% provizije nego da nosi vrecu eura). Ti novci su ustedjevina koja se gomilala na mom rn mjesecima pa ono... Ona njima moze poslati sta tocno? Platne liste kao dokaz o redovnim primanjima? Ispis transakcija na tekucem racunu? Ona krajem mjeseca odlazi van i ako je kasnije budu to trazili onda je sve samo ne jednostavno. Ona bauk za te stvari, racunovodstvo u hr je zakurac i bolje da nema posla s njima... Zelim se spremiti na najgori scenario pa da to bezbolno odradimo ako dodje do blokade.

Druga opcija je da ne uplacuje odmah toliki iznos nego da joj ja saljem preko revoluta recimo 400 eura svaki mjesec... Ako blokiraju mene, ja cu lako izaci na kraj s tim i zaj se sa supportom.

Imat ce backup karticu za pos i online placanje, naravno! Revolut bi primarno koristila za dizanje kesa.