05.08.2019., 22:18
|
|
Banned
Datum registracije: Jan 2014
|
-->
Citiraj:
Autor renc
Ovako kad pogledamo realno Mi9 ima sve top osim kamere koja opet nije loša odn. usporediva je s najboljim u idealnim uvjetima u kojim se fotka najviše a opet nije tako puno lošija u indoor fotkama.
|
Citiraj:
Autor renc
Gledao sam i mi9 al fotke koje taj mob radi cim padne svjetlo su smijesne.
|
Ovi tvoji postovi sa analiziranjem flagshipova su stvarno više komični.
Nema dana da ne dođeš na forum i ne kažeš nešto sasvim kontra od onoga što si pričao jučer, prekjučer...
Uglavnom, evo malo ljetnog humora u epizodi "renc kupuje mobitel".
Citiraj:
Autor renc
A i taj P30 pro koliko god dobar bio snima video na razini midrangera e pa ja to ne mogu progutati tim prije jer im je kamera selling point. Komično.
|
Citiraj:
Autor renc
Ok sad ozbiljno, nakon ljeta cu uzet s10e pa bacim neku usporedbu.
|
Citiraj:
Autor renc
Gledao danas Mi9 u Mi storeu. Tom mobitelu nemrem nac manu i sad mi je ozbiljan kandidat za nasljednika S7.
|
Citiraj:
Autor renc
Taj isti Mi9 nema ni OIS na kameri a to što je brži u realnom svijetu ne znači ništa jer oba moba fluidno rade.
|
Citiraj:
Autor renc
Ja ga sigurno uzimam (S10e) samo čekam da ga oept stave na akciju jer više od 3500 kn nedam za mob a ovaj put keš nije opcija jer sam se iskrcao drugdje (putovanje). U igri mi je bio i Mi9 ali je otpao zbog nekih "sitnica" koje mene smetaju.
|
Citiraj:
Autor renc
Opet malo uspoređivoa S7 i S10e. S10e je jednako velik i težak al mu ekran prek cijelog moba pa je veći od ekran na S7 al opet ne toliko. Dobro je što je ravan ekran. Al u zadnje vrijeme dosta koristim multimediju na mobu (net, youtube, stream)....S10 isto nije neki veliki ekran. S10+ je taman sad za to ali ja nedam te pare za mob pa sam gledao S9+. Odn. vratio sam se na tu opciju. Moram još razmisliti.
Meni je iskreno pokraj svih tih samsunga Mi9 ostavio bolji dojam. Al nemrem prožvakat kameru bez OISa (a ni EIS mu ne radi ni blizu tak dobro kod samsungov OIS) u tom cjenovnom rangu.......
|
Citiraj:
Autor renc
Mislim da je sad s9+ bolja kupnja od s10e pogotovo od kak je pao na 3800-4000kn.
|
Citiraj:
Autor renc
Inace ja prakticki pred odustajanjem kupnje novog moba. S10e baterija losa za one koji nisu light useri a takvima s serija nema ni smisla (a i ekran bi ipak veci gledam dosta podcasta i streamova), ostali imaju edge ekran koji puca na dodir tla, i to prastaro punjenje od 15w...druge marke moba imaju poslovicno slabu stabilizaciju na videu i zvuk, fali 3.5mm itd...kad samsung izbaci flag sa ravnim ekranom i postenom baterijom sa 25w punjenjem odredit cu kesu...ovako davati 4tkn na vise za ovo necu
|
Citiraj:
Autor renc
Nemrem prezvakat taj edge ekran nikako i sad sam 100% ziher da kupujem mob samo s ravnim ekranom.
Dakle meni bi u igri bili mobiteli kao P30 i S10e. S10e ima fakat slabasnu bateriju i ciglih 0.4" manji ekran sto mi isto nije nevazno kad prelazim sa S7. Ostalo top. Gledao sam i mi9 al fotke koje taj mob radi cim padne svjetlo su smijesne.
|
Citiraj:
Autor renc
Odustao sam od S9+ jer edge nemrem prozvakat nikak. P30 otpao jer nema gorilla glass bas kao ni ona tacna od P30 pro, vec neku jebenu foliju koja se nekom i odlijepi a kaljeno ne stavljam. S10 serija em skupa em ne donosi nista vrijedno spomena a baterijicu i pateticno punjenje (za 2019tu) da ne spominjem. Mi9 je sad uletio i poznajuci svoje nove prioritete a bome i lovu koju mislim dat - tog cu vjerojatno i uzet.
|
Citiraj:
Autor renc
Uzet cu p30 obicni i bok. P30 pro i s10+ su mi em preskupi (u mojoj glavi) em lagano tacne....iako nije tak strasno stvar navike valjda.
|
Dakle, zadnji post ti je da uzimaš P30 i sad se opet pojavljuješ na forumu sa hvaljenjem Mi9, kako ipak nema lošu kameru i kako je to best buy.
Dokle i koja je svrha tih postova?
Sutra ćeš doći na forum i reći kako je smješno što Mi9 nema OIS i kako preko toga ne možeš prijeći.
:facepalm:
|
|
|