View Single Post
Staro 04.08.2019., 22:41   #135
panda505
(╯°□°)╯︵ ┻━┻

panda505's Avatar

Datum registracije: Apr 2010
Citiraj:
Autor doky Pregled postova
Mislis cultiste, ipak oni daju legendary iteme, nisam od valjda 20 i nekog levela tj. prve skupine cultista i onog poison armor seta koristio gear koji nije legendary, sve ostalo mi je salvage sta topim da bi digo levele legendary gearu. Zadnje sam imao armor od ludih amazonki s life stealom, nemos umrijet osim ak ne zapnes negdje u nekom kamenju ili slicno dok me tuku bar 3 merca, dva polemarcha i neki nabrijani leader ili cultist, malo je prelagano slozit op gear s kojim ne umires ili radis ogromni dmg.
Ne, baš ma mercove. Neki Legendary gear pada i od cultista, ali ako npr. loviš setove (a jedan od trophya je da imaš equippan i Legendary set) onda ti neke dijelove seta ne droppaju samo cultisti već i mercovi i neki random chestovi, side questovi itd.
Citiraj:
Autor Mommistake Pregled postova
Kak to mislis?

Gotovo sam level 50.

I jos mi je samo jedan merc ostao..

Cultists valjda?
Dok roknes Exekiasa otvore ti se još 4 nova tiera sa mercovima koji ti u levelima idu gore...
Pogotovo ako Ima neki event sa mercom (neki Legendary merc za ubit) - ja sam tak bio roknuo tog jednog na eventu - lvl 94
Bio 30 lvla manji od njega lol

Poslano sa mog SM-G965F koristeći Tapatalk

I'm only here to see how the story unfolds. Any self-respecting leading man would do the same.

panda505 je offline   Reply With Quote