View Single Post
Staro 04.08.2019., 20:38   #947
Eladio
..starija garda
Moj komp

Eladio's Avatar

Datum registracije: Dec 2002
Citiraj:
Autor Disco Pregled postova
...
I gledam sad zadnji YT video TechYesCity-a gdje uspoređuje 3600/9400/x5660 i veli frajer da mora napomenut da je dobio jako loš 3600 iz dućana u odnosu na onaj koji mu je dao AMD za rivju.
Veli on, AMDov je išao na 4,325 all core, dok ovaj neće nikako preko 4,150...a mene opet uvatilo ludilo na tu izjavu..

AMD je ispao "smrad" u smislu marketinga. Jučer sam gledao de8auera kako je delidao 3600. Zaključak da se neisplati delidat je bio u drugom planu, početak videa je "pljuvao" po AMD oglašavanju max turbo takta koji je samo teoretski, a praktično niti jedan ga ne hvata kako treba. on je probao solidan broj različitih modela (uključujući i 3950x kojeg nije komentirao zbog NDA )

Uglavnom svi bi mi bili manje razočarani da je AMD bolje razmislio o nazivima (kod Navi je uveo realni boost, to je trebao i kod zen2 mi se čini), pogotovo s obzirom na iskustva koja svi imamo već sa zen/zen+ . U tom smislu još dodatno nam je metnuo veliku količinu binanih lošijih r5 3600.
Opet realno treba reći da cjepidlacimo i to je to, proc generalno radi super.. svi bi mi kao htjeli imati all core 4200 , a i ovako je skoro isti vrag ..neš ti 100-200 mhz vamo tamo

MojSkuter
---------------------------------PEACE

Zadnje izmijenjeno od: Eladio. 04.08.2019. u 20:49.
Eladio je offline   Reply With Quote