Citiraj:
Autor catroot
Ne znam, ne bi htio novi ugovor, ne znam jel postoji mogućnost da smanje brzinu neta
|
Pa sta znas ? Niti si naveo koji turbo 2d imas, nisi naveo koja je brzina i dali je to dodatna opcija ili nije, nisi naveo koliko
trenutno placas, pa ne ocekujes valjda na forumu da ti se javi prodajni agent ili A1 specijalista za tarife i posebne ponude ?!
Imam neku tarifu 2D... i nebi ugovor. To je jedino sto znamo.
https://ssc.a1.hr/documents/10307706...02.08.2019.pdf
Evo ti cjenik pa si vidi koju tarifu tocno imas ( str: 476 do 484 )
Kada otkrijes taj Sveti Tarifni Gral onda "prosetas" na posebne ponude i vidis koja je aktualna ( str:499 do 508 ).
Ne moze nitko tvojom glavom misliti i znati jes ti ozenjen ili nisi, imas sestru, brata ili staru babu ili tetku jel.., u kucanstvu koji
mogu biti novi korisnik i slicne seme koje su sve dostupne iz
jednostavnoga uvida u cjenik ili ti je prijatelj od prijateljevog prijatelja
koji ima prijatelja slucajno agent za prodaju u A1 pa mos dobit 50% popusta kao novi korisnik ako sklopite
ugovor izvan poslovnih prostorija + 20kn sto se placa od 1.9.2019.g.
edit:
Za ostale koji muku muce sa time sta sad itd... a korisnici su B Neta:
Koliko ja vidim i shvacam ovo malo sto sam prosao cjenikom usluga za B Net korisnike kod A1, cijena je ista bio ugovor ili ne !
Ja
nigdje ne vidim iskazanu cijenu bez ugovorene obveze za pakete ( bez dodatnih opcija ) osim sto se placa ta naknada
za ukljucenje ili za prelazak izmedju D paketa tj. sa 2D na 3D itd.. dakle kome ugovor istice ja ne vidim da bi i lipe vise trebao
placati od onoga sto je trenutno na cjeniku ! U konacnici, svi koji su sada na ugovoru mogu traziti
samo raskid ugovorene obveze 24mj. i da i dalje koriste
isti paket po sluzbenom cjeniku i placaju tih 20kn dodatno
ali ste slobodni kao postojeci korisnik bez ugovora otici na novi sa promocijom koja vam odgovara
ili jednostavno netko iz kucanstva moze biti novi korisnik i to opet
bez ugovora i placanja naknade za ukljucenje jer je ta promocija dostupna do kraja godine.